Hvordan installere et Basketball mål på taket

August 23

Basketball mål som knytte til tak kan du maksimere lengden på oppkjørselen uten hindre biler parkert på eiendommen eller i garasjen. Taket målet er også mindre sannsynlig å bli stjålet siden det er ikke bærbar, og installasjonen er relativt enkel.

Instruksjoner

•Measure bredden av området innkjørsel eller patio. Chalk en kort linje i midten av oppkjørselen nær siden av huset hvor basketball målet vil gå så du har et samlingspunkt for kø monteringsbrakettene når du får på taket.

•Mark hullene der skruen kobles brakettene til taket. Angi øverst hakeparentesene selv med kanten av taket eller kutter. Med en makt bore, skru boltene i monteringsbrakettene på taket. Ifølge Basketball Manitoba skal Monteringsbraketter for taket basketball mål justere banen eller overflate ansikt.

•Still backboard på monteringsbrakettene. Skruehull på backboard svarer med hull i parentes. Velg høyden på felgen ved å skyve backboard opp eller ned. Når du bestemmer deg på høyden, bore bolter gjennom backboard og den riktige hullene på parentesene.

•Skru felgen på backboard av festing riktig bolter den riktige hullene. Deretter koble nettet felgen.

•Kontroller tetthet av parentes ved å trekke på hver side av dem å se hvis de er godt festet til taket og at backboard er godt festet til hakeparentesene. Bruk latex caulk til bolter som kobler brakettene til taket. Dette vil forsegle ut fuktighet, beskytte bolter fra rusting og potensielt forlenge levetiden på basketball målet.