Hvordan installere en steinen banen i plenen

December 18

Hvordan installere en steinen banen i plenen

Transformere en del av plenen til et område med en stein bane kan være en stor forandring for en hage, men det trenger ikke å være en omhyggelig forarbeide. Gjennom nøye planlegging og stein utvalg, kan du installere en steinen banen i plenen i dag. Når din steinen banen er installert kan du gå på den umiddelbart. Minimalt vedlikehold er nødvendig, og du trenger ikke å bekymre deg ugress invadere din gangvei.

Instruksjoner

•Measure lengden på området du vil en steinen banen, samt bredden du vil veien være. Skisse omrisset av din vei til et ark der hver rute på siden representerer 1 fot.

•Velg stein eller tegl du vil, basert på stil, farge, størrelse og form du foretrekker. Måle steinen. Skisse design oppsettet du vil opprette steinene på din millimeterpapir. Telle steinene i skissen å bestemme hvor mange du trenger for prosjektet.

•Mark omkretsen av veien på plenen med mel eller utendørs merking spray bruke skisse og målebånd som en guide. Grave og fjerne alle gresset og jorda i det merkede området til baneområdet er 6 inches dyp med en flat bunn og jevn, flat vegger.

•Fyll bunnen 2 inches med grus. Cut et stykke landskapsarbeid stoff lengden av veien og 1 fot ved bredden av veien pluss 1 fot. Stoffet fordelt grus og la kantene til å kjøre opp hver side av området gravd.

•Fyll 2 inches av sand over stoff å holde det på plass. Glatt sanden så flat som mulig med leder av din spade eller en hage hakke.

•Plasser brikkene dine på sanden etter skisse, starter i den ene enden av banen og arbeider mot den andre. Som du setter hver stein, trykk den mot tidligere steinene med en gummihammer for å gjøre bitene passer sammen tett. Fortsett til banen er lagt.

•Spread 1 tomme sand over steiner og feie sanden i sprekker med en sopelime. Spray over sanden med en mild tåke bruker din hageslange for å avgjøre sanden. Gjenta etter en uke og hvis steinene noensinne føler løs eller vaklende.

Tips og advarsler

  • Ta hensyn til typer murverk allerede i ditt landskapsarbeid når du velger de nye steinene for banen.