Hvordan installere en IKEA Farmhouse vasken

October 5

En IKEA gårdshus vasken er en stor keramisk vask med et dypt basseng egnet for vask store elementer. Gitt ekstra dype bassenget, krever vasken vanligvis fjerning eller endring av kjøkkenregjeringen foran. Du kan kjøpe en enkelt bassenget eller dobbel bassenget IKEA gårdshus vask. To avløp har en dobbel bassenget vask er installasjonen ikke mye annerledes. Men hvis du kjøpte dobbel bassenget vasken, kjøpe en dobbel bassenget avløp kit i stedet for en enkelt bassenget avløp kit. Dette vil sikre at du har nok maskinvare rørleggerarbeid for begge synker.

Instruksjoner

•Sett våningshuset vask ansiktet på et stykke papp og spore forsiden av vasken på papp. Kuttet papp ut med skarp verktøyet kniv. Dette gir deg en mal.

•Tape malen til fronten av skapet med maler tape der du vil installere vasken. Plass den øverste kanten av malen flush med den øvre kanten av benken. Spore malen på fronten av skapet med merketråd. Kast malen.

•Skjære retning spores av kabinettet med sabel så eller Stempelkompressorer så. Forkaste uønsket delen i cabinetry.

•Skjære to stykker 1 x 1-tommers stykke furu lengden på åpningen du klippe i kabinettet med sabel så eller Stempelkompressorer så.

•Sikker første furu styret innsiden av kabinettet langs innsiden kanten av åpningen. Sikre den andre delen av furu langs baksiden av kabinettet på samme høyde. Dette vil legge ekstra støtte for ekstra høyden av vasken. Sikre styrene i regjeringen med tre skruer og en skrutrekker.

•Plasser vasken i åpningen. Plass et nivå på. Om nødvendig kan du bruke en tre fil fjerne ytterligere tre å tillate riktig plassering. I tillegg eventuelt kile shim under støtte.

•Sikker undersiden av vasken å med medfølgende braketter og skruene.

•Plasser en perle av silikon caulk rundt toppen og stolpene av vasken.

•Plasser en perle av rørlegger er kitt rundt hullet i vask bassenget og deretter sikre vasken silen til vask bassenget med en pipe skiftenøkkel. Tørk opp overskudd putty med en fuktig klut. Hvis vasken har to bassenger, gjenta prosessen med andre bassenget.

•Sett S-fellen avløp strekker seg opp gjennom gulvet. Skyv downpipe forlengelsen i S-fellen. Hvis du har en dobbel-vask. Plasser hullet i siden av forlengelse røret mot andre. Stram downpipe forlengelsen og S-fellens komprimering nøtter med hånden. Hvis du har en dobbel vask. Knytte albuen til de andre downpipe og deretter knytte forlengelsen albuen til albuen og hullet i første downpipe forlengelsen. Stram komprimering nøtter med hånden.