Hvordan installere en dusj i en Claw Foot badekar

May 15

Legge til en dusj innslag i en eksisterende frittstående badekar vil forbedre badet er nytten og utseende. Du kan gjøre dette ved hjelp av en praktisk kit, som du kan installere med minimal utstyr på egenhånd. Selv om det er en rekke kits, hver med sin egen funksjoner og design, er installasjon lik for alle.

Instruksjoner

Kjøp en dusj konvertering kit i hjem og hage butikken med en god bad-feste avdeling. Velger en kit, unngår du kjøper separate deler, noe som ville kreve ekspertisen til en rørlegger å velge og installere.

•Fjern gamle kranen og installere den nye kranen og koble til vannforsyning med en skiftenøkkel og låsing nøtter og skiver gitt av installasjon kit.

•Installer rørlednings‑ som avleder vann oppover til showerhead. Utvidelsen er en lang rustfritt stål rør med gjennomtrukket forbindelser enten slutten samt en tilkobling i midten. Installere vegg støtte, en kort vannrett rør som kobler til en dekkskive, en rund bit som er koblet direkte til veggen. Spenne vil holde rørlednings‑ jevn og loddrett. Bruk Teflon tape, som kan leveres med kit, skruen trådene.

•Assemble den vannrette rammen som vil støtte dusjforheng. Rammen kommer i to U-formet tube stykker og festes til rørlednings‑ med et koblingen. Installere tak spenne på enden av rammen og fest denne spenne på taket med escutcheon og skruer som fulgte med kit.

•Sett showerhead til svanehals røret som forbinder den loddrette riser over rammen. Legg dusjforheng til rammen og teste installasjonen ved å slå på kranen og viderekobling vann til showerhead. Se eventuelle lekkasjer fra tappekran, utvidelse eller dusj hodet og stram nøtter der det er nødvendig.

Tips og advarsler

  • Avhengig av badekaret i design tilbyr dusj kabinett kits dekk montert eller veggmontert tappekran maskinvare. Dekk montert kraner er installert på badekar, mens veggmontert enheter er definert direkte på veggen. Mange clawfoot badekar tar dekk montert enheter, men noen er satt opp med veggmontert kraner som er plassert langs badekaret i langsiden.
  • Slå av vannforsyningen til badet før du starter arbeidet.
  • Se en rørlegger hvis du oppdager lekkasjer vann på linjene som kjører under gulvet eller bak veggen.
  • Kontroller at escutcheons er montert fast i vegg og tak. Hvis du arbeider med en fliser, marmor eller stein vegg, leie en rørlegger installere dusj kit.