Hvordan installere en dobbelt løkke dekorative gjerde

October 27

Hvordan installere en dobbelt løkke dekorative gjerde

Rundt 1900, i løpet av tiden amerikanske bungalower ble bygget, metall dobbel-loop gjerde var populære og var strukket over landskapene av forstaden. De var egnet for beholdning i pets og små barn, men var fortsatt åpne nok til å fortsatt være vennlig. Hvis du ser langs gamle hekker, kan du fremdeles restene av gamle gjerder. Det har gjort en renessanse og er stadig i popularitet som folk bringe tilbake den gamle nabolag til innredning av barndommen. Det er nå enklere å finne og ikke så vanskelig å installere.

Instruksjoner

•Walk rundt omkretsen av gården der du vil installere gjerdet. Vanligvis denne type gjerde er gjort i mindre yards, men du kan installere som du liker så lenge du gir nok støtte. Klippe ned noen lange gresset eller pensel og fjerne busker eller trær som kan være i veien. Du kan bruke et tre som en støtte hvis det er i direkte linje av installasjonen.

•Mark banen for gjerdet ved å strekke streng festet til innsatsen fra ett hjørne til neste. Måle ut hver 10 fot og merke det med spraymaling merke hvor T-innleggene skal gå. Dette vil sørge for at gjerdet støttes riktig. Hvis gjerdet er mer enn 4 fot høy, bør du flytte T-innleggene til 8 feet et stykke unna.

•Pound T-innlegg i bakken på merkede intervallene. Du kan bruke en T-post installer hvis du har en eller en enkel slegge. En hydraulisk T-post driver vil gjøre arbeidet enklere hvis du har mange innlegg å kjøre.

•Dig hullene i hjørnene om lag 24 inches dyp å synke hjørne innlegg. Fyll ut skitt gradvis rundt innlegget, pakking den med en Pol til jord er nesten rock hardt. Du kan også legge til en pose av betong på dette punktet også hvis du ønsker en ekstra solid innlegg.

•Lay ut gjerdet på bakken ved siden av innleggene allerede installert. Tåler gjerdet og mager den mot innlegg. Starter med slutten innlegget og enten stifte det eller wire, avhengig av hva slags innlegget det er trekke det stramt fortløpende.