Hvordan installere en bevegelse detektor hjem alarmsystem

February 25

Hvordan installere en bevegelse detektor hjem alarmsystem

Hjem sikkerhet har blitt en stor bedrift i USA, med selskaper som kontinuerlig kommer ut med nye og forbedrede systemer som er enklere for huseiere å installere selv. Den enkleste typen system er med bare bevegelsesdetektorer. Disse omgå dør- og skjermer og bare varsel når noen går inn i sitt utvalg av gjenkjenning. Noen kits fungerer utendørs som folk tilnærming døren, mens andre er en selvstendig enhet med detektor og alarm i én enhet. Mer sofistikert de tilbyr også en egen alarm og selv muligheten til å ringe et varsel til en overvåking stasjon slik profesjonell alarmer gjør.

Instruksjoner

•Velg funksjonene du ønsker for alarmsystemet, og kjøpe en som passer best til dine behov. Funksjoner som eksternt kall, overvåking, ekstra detektorer, innendørs/utendørs bruk og bredere Dekningsområder er tilgjengelige. En ekstern nøkkel fob lar deg styre enheten fra i soverommet, så du kan vandre ned på kvelden for en drink melk du ikke utløse det selv.

•Walk rundt hjem og se hvor en bevegelsesdetektor fornuftig. Et lite hus kan bare velge en som omfatter et sentralt område der noen måtte passere når innstigning hjemmet. En to-etasjers hjem med flere innganger kan installere en ekstra på en korridor som leder til soverom eller trapp til øvre nivå.

•Sett bevegelse oppdage enheten på veggen på høyden anbefalt av produsenten. Detektorer nesten alltid har en liten skrue eller feste med låsen og hoop bånd. Hvis du har en pet og enheten leveres med en pet skjold, vil dette kutte ned på falske alarmer. Pet skjold fungerer ikke også med kattene det klatre i dekningsområdet.

•Still alarm utløser for nok tid slik at du kan åpne døren og slå av alarmen før alarmen går av. Programmere enheten med noen nummer å ringe Hvis dette alternativet er tilgjengelig. Velg et passord som er lett husket men neppe å gjette av andre. Unngå vanlige som kjæledyret eller barn.

•Test enheten etter at den er installert. Gå langs banen og se hvor raskt den plukker opp din tilstedeværelse. Hvis du vil endre den til et litt annerledes sted, nå er tiden for å gjøre dette.