Hvordan holde jordbær av bakken

February 4

Hvordan holde jordbær av bakken

Jordbær igjen for å sitte på bakken å vokse ofte ende opp råtnende eller riddled med insekter. Når kraftig regn kommer og dammen i jordbær patch, inviterer de våte forholdene mold å vokse på jordbær frukt. Ønsker du din jordbær forbli bug - og mold-fri i løpet av voksende og modning sesonger, må du holde dem opp fra bakken. Du trenger ikke å bekymre deg om dette før plantene faktisk begynne å produsere frukt, da vekten av frukt vil føre bær å henge ned til bakken.

Instruksjoner

•Dekk området hvor du ønsker å vokse din jordbær med svart landskapsarbeid klut. Bruk en spade til kantene av kluten med skitt å holde det blåser rundt.

•Skjære en "x" i landskapsarbeid kluten hvor du vil plante en jordbær plante. Bruk teppe kniv til å kutte kryss Planter skal være lik avstand 12 inches hverandre.

•Plant jordbær ved å åpne flaps av hver av kryss og grave et hull med en hage spade. Grave et hull dypt nok og bred nok til å holde røttene av anlegget fra å bli overfylt. Brett flaps ned rundt stammer av planter etter planting.

•Et og se planter produserer frukt. Som plantene vokse og produsere frukt, tyngre frukt vil slå seg ned på landskapsarbeid klut over bakken. Kluten gir riktig vann drenering og fungerer som en barriere å holde plagsom insekter fra å spise jordbær.

Tips og advarsler

  • Hvis du har allerede plantet jordbær før legging ned landskapsarbeid kluten, du kan legge den over plantene og kutte x det direkte over plantene.
  • Grip blader, stengler og frukt med hånden gjennom x og presse kluten ned bakken rundt anlegget stammer.
  • Du kan veggsprinkler vanne, flom vanne eller sette opp et drypp system under landskapsarbeid kluten vannet jordbær.