Hvordan holde grønn Slime av filtrerte svømmebasseng

March 28

Hvordan holde grønn Slime av filtrerte svømmebasseng

Filtrerte svømmebasseng trolig mye større enn oppsett og takedown typen som ikke krever et filter. Fordi slike bassenger er større, kan de være vanskeligere å ta vare på. Videre, jo mer vann i bassenget, jo hardere filtersystem har å arbeide for å rense vannet. Upassende bekymre av en filtrert kan føre til problemer som grønne slimet eller alger. Med noen grunnleggende vedlikehold, kan du forhindre algene mot bassenget.

Instruksjoner

•Scrub svømmebasseng veggene hver uke med en nylon børste. Børsting beskytter også duken.

•Vacuum gulvet i bassenget med bassenget vakuum renere en gang i uken for å holde alger fra forming.

•Kontroller skimmer kurver en gang om dagen. Hvis du ser rusk inne, tømme dem så filteret opererer med maksimal kapasitet og motstår grønn slime.

•Bytt bassenget patron filter i henhold til planen anbefalt av produsenten. Mellom erstatninger, regelmessig fjerne og skyll av kassetten med en hageslange.

• Snakk med en profesjonell på lokale bassenget leverer lager om de beste blanding og prosenter av pool kjemikalier for din klima og basseng. Hver klima har ulike krav, så konsultere en profesjonell og teste vannet ofte. En ubalansert bassenget kan være en grobunn for grønne alger. Noen bestemt pool kjemikalier inkluderer klor, algaecides og filtre.

•Shock bassenget ved første tegn på grønne alger eller slim. Ikke vent for problemet å komme ut av hånden. Mengden sjokk avhengig av vekten av vannet i bassenget. For å beregne vekten av vannet i pounds, multiplisere antall gallons av 8.34. Dele at svaret i en million, og deretter dele resultatet i 10. Det siste nummeret er antall pund av sjokk må. Legge sjokk til den dypeste siden av bassenget og slå på filteret for å distribuere.

Tips og advarsler

  • Følg pakking instruksjoner for bruk av sjokk og kjøre ganger for filteret. Når klor nivåer med basseng teststrimmel 24 timer etter at sjokk.