Hvordan gjøre et lite land bad

February 10

Bad krever regelmessig rengjøring og vedlikehold for å holde dem ser sitt beste. Landlig badene er ofte dekorert med mørkere farger som rød eller blå, og gjøre bruk av vidje og andre dekorative elementer. Redoing badet koster penger og tar tid, men resultatene sist år etterpå. Gjøre om et lite land bad bidrar til å gjøre rommet ser som nye samtidig beholde landet temaet.

Instruksjoner

•Tøm ut på badet av løs elementer og dekorasjoner, så de ikke blir skadet under oppussing. Dette gjør også badet ditt enklere å gjøre om siden du ikke har så mange elementer i veien.

Sette inn en ny vask, badekar eller dusj hvis gamle ikke fungerer opp til PARI, og du har budsjettet. Stick med rustikke inventar i messing eller kobber og en eldre badekar på ben, for eksempel en klo-fots badestamp. Det er best å ha dette profesjonelt gjort med mindre du er svært erfaren i å gjøre det selv.

•Vaskestasjonen tømmes gulvet, tellere og inventar i badet grundig med varmt vann og mildt vaskemiddel å eliminere alle skitt som har bygget opp over tid. Dette gjør badet ser bedre og gjør maleri og pusse opp mer effektive. Flytende oppvaskmiddel fungerer bra for bad rengjøring. La badet tørke.

•Repaint på badet i landet farger. Hvis du bruker en lignende nyanse som før, det er ikke nødvendig å bruke en primer først. Hvis den nye fargen er lysere enn den gamle eller en drastisk annen farge, dekk den gamle malingen med primer først. Bruke maskeringstape eller maler tape over nærliggende elementer som du ikke ønsker påvirket av maling. Mørkere gul eller blå kombinert med en dempet røde hjelper gi en landet estetisk. En patriotisk tilnærming av røde, hvite og blå er et annet alternativ.

•Legg i nye land dekorasjoner, som flettet, buer eller håndverket prosjekter som henger på veggene. Holde de dekorative elementene liten siden du ikke trenger mye plass. Officiating, kurver, duftende stearinlys og folk-art klokker er alle gode valg for et land tema.