Hvordan gjenkjenne tre råtne og insekt skade i bygninger

June 5

Tre råtne og insekt skade koste hus millioner dollar per år over hele verden. Denne skaden kan imidlertid være begrenset, hvis hus visste hva å lete etter før skaden forverres. Ved å følge noen prøvd-og-sann inspeksjon metoder, kan du finne disse vemmelige problemer i en hast.

Instruksjoner

•Se om termitter. Hvis du ser noen små hull som ligner maur tunneler i ditt hjem i tre, inspisere alle tre vinduskarmer wet tre og termitt infestation. Termitter kan trenge selv de minste hullene i ditt hjem eksteriør, og tre som er vått er enda mer utsatt for angrep. Kontroller at tre fra huset er berøre bakken. Termitt vil følge denne tre opp i din vinduskarmer og ødelegge ditt hjem. Termitter er små bugs på størrelse med en blyant føre. Kroppene er hvite - nesten transparent, og noen av dem har vinger. Hvis du har termitter, må du ringe i en profesjonell å kvitte seg med dem. Gjør det vil resultere i fullstendig fiasko av ditt hjem struktur når termitt spiser nok av skogen for å gjengi den svekket.

•Kontroller huset eves og overheng for rot. Noen ganger er det vanskelig å si, fordi malingen dekker råtnet området og det vises intakt. Mesteparten av tiden når disse områdene er råtnet, de har tendens til synke. Bruk en skrutrekker til å dytte og prod området mistenkt. Dersom veden er eksentrisk, eller hvis du kan presse din skrutrekker inn i skogen med letthet, så området er våt og råtnet, og erstatte det. Gjør det vil resultere i ytterligere råte og til slutt svikt i strukturen.

•Kontroller tre for snekker maur og bumble bee skade. Snekker ant skader er vanskeligere å få øye fordi maurene angi et lite hull og gjøre sine skader under tre overflaten, etterlot et lite lag av tre som ser solid. Trykk på tre med spissen av din skrutrekker. Hvis det høres hult, gjøre noen prodding spissen og se om du kan skyve skrutrekkeren i overflaten. Snekker maur bør drepes med kjemikalier for å unngå ytterligere skade.

Bumble bee skade er lett å oppdage. Bier vil forlate halv tomme hullene i tre, og kan du noen ganger høre dem summende i tre. Du må behandle og plugge hullet for å unngå ytterligere skade.