Hvordan fungerer en elektrisk skrutrekker?

September 24

Typer

Sammen med sirkelsag, har elektrisk skrutrekker blitt en av de vanligste elektriske verktøyene i hjem støpesand verktøyet boksen. Gjennom årene, har flere varianter av disse populære elementer blitt svært utviklet bedre hjelp mange forskjellige jobbkrav til en rekke bransjer. Fra heavy-duty skruen pistolen som ark rock installasjonsprogrammet bruker å en lett batteridrevet skrutrekker som elektrikeren bærer inn nesten utilgjengelige steder, er elektrisk skrutrekker eller skruen pistolen her å bli.

Nesten alle elektriske skrutrekkere er utstyrt med en standard utkobling mekanisme som styrer driften av verktøyet. Når utløseren ikke er engasjert, verktøyet forblir inaktiv, men når utløseren er presset eller "aktivert", verktøyet kommer til liv og utfører den angitte aktiviteten. Når utløseren slippes, slutter verktøyet raskt å fungere. Dette er standard utkobling mekanisme i arbeid som er så grunnleggende for de fleste alle elektriske verktøy.

Noen av de enkleste elektrisk skrutrekkere har en låsefunksjonen, der elektrisk skaftet av verktøyet med en enkel sving på en bryter kan låses på plass, og skrutrekkeren kan nå brukes som et håndverktøy for. Denne dualiteten kan være svært nyttig for en elektriker eller Elektroteknikker som installerer alarmsystemer eller garasjen dør openers.

Elektronikk

Elektrisk skrutrekkere varierer mye i kompleksitet. På den lave enden av spekteret er lav dreiemoment kontrollert skrutrekkeren og slip clutch skrutrekker. Dette er verktøyene som sterkt ligner en lommelykt. På den andre siden av mynten er rettvinklet skrutrekker og pistolgrep skruen pistol. Disse verktøyene kan trekke mye strøm og ble opprinnelig utviklet for å kjøre ut av standard 110-volts vegg gjeldende. Imidlertid kjøres i dag mange av disse "våpen" av batteripakker som få ladet hver kveld. Ankomsten av batteripakker er en relativt ny utvikling som tillater å streife "trådløs" rundt en byggeplass.

De mer avanserte elektriske skrutrekkere har flere tekniske utviklingen som hjelpemiddel i den vanskelige oppgaven med kjøring skruer i heltre som nødvendiggjør litt videre diskusjon. Komplekse fysiske kravene slik oppgave har behovutviklingen av en høyt utviklet seg moderne verktøyet med noen veldig nye og innovative funksjoner.

Den første og enkleste ny egenskapen er ankomsten av en variabel hastighetskontroll. Egentlig variabel hastighet er ikke så nye, men fortsatt utviklingen er svært viktig i å hjelpe arbeideren å starte drift av hans verktøyet i veldig sakte fart og deretter med en enkel klemme den utløser fremdriften til en høyere rate av operasjonen. Funksjonen variabel hastighet stammer utelukkende fra utvikling av bedre elektroniske komponenter slik som motstander og kondensatorer.

Tannhjul

Den andre viktige teknologiske forbedringen som har hjulpet advent av moderne skruen pistolen er plasseringen av girene inni verktøyet, som gir mer makt til mekanikerne stasjonen verktøyet. Nå du har en strøm verktøy som på utsiden ligner en vanlig elektrisk drill, men på innsiden er det mer tett tilsvarer en godt utviklet sportsbil. Endelig, kan makt skruen pistolen utføre samme krevende oppgave som vil raskt brenne ut en billigere drill; Det kan gjøre det igjen og igjen uten noen unormal slitasje verktøyet.

Nøkkelen til denne forbedringen er tillegg av tannhjul verktøyet. Tannhjul fungerer best i kombinasjon av to eller flere. I utgangspunktet en mindre gear spinn, og engasjerer en større gear. Samlet er mindre innsats eller mekanisk energi nødvendig for å kjøre større utstyret når det kombineres med mindre utstyret. Denne grunnleggende mekanisk funksjon er så vanlig i dagens moderne verden som vi knapt kan fungere uten girene. Nå har det vært knyttet med en veldig grunnleggende verktøyet, skrutrekker, å produsere en mye kraftigere elektrisk enhet.