Hvordan fjerner jeg smeltet plast fra boblebad?

January 23

Hvordan fjerner jeg smeltet plast fra boblebad?

Boblebad er en avslappende komfort i hjemmet, spesielt etter en hard dag. For en rekke årsaker, kan smeltet plast bli overholdt overflaten av din boblebad. Hvis ikke fjernet, plast ikke bare detracts fra estetiske utseendet av badekaret, men det kan føre til ytterligere skade. Fjerne smeltet plast fra et boblebad oppnås ved å følge en enkel fremgangsmåte er fullført i omtrent en halv time.

Instruksjoner

•Drain alt vannet fra boblebad.

•Plugg i håndholdt hårføner og slå den høye. Hold håret dryer i en hånd og en flat barberhøvel skraper i den andre. Har en butikk håndkle i nærheten.

•Hold håret dryer 2 til 3 inches over smeltet plast og flytte det tilbake og tilbake over lengden av det berørte området.

•Scrape kantene av plast med skrapen som plast begynner å bli myk mot hårføner. Tørk av skrapen ofte på en butikk tørkepapir for å fjerne deler av plast. Arbeid skrapen fra kantene i mot midten av området til så mye plast fjernes som mulig.

•Tørk området med en annen butikk håndkle og mineral ånder. Skrubbe av noen rester plast med håndkle fuktet i mineral ånder. Skyll badekaret grundig med varmt vann og skrubbe den med et rengjøringsmiddel laget for overflaten av badekaret.