Hvordan fjerne vann forening i bassenger

May 3

Hvordan fjerne vann forening i bassenger

Vann forening bor i organer av vann og mate ut av små insekter som Larvene bosatt i vannet. Svømmebasseng gir en utmerket hjem for vann forening når bassenget ikke er riktig renset. Vann forening ligge på overflaten av vannet, rendering typisk kjemiske behandlinger ineffektiv ved å eliminere dem. Drepe små insekter som er mat for vann strider og regelmessig skimming vannoverflaten et blad netto effektivt frigjør en pool av vann forening.

Instruksjoner

•Løft sanitizer nivået av bassenget med kjemiske sjokk behandlinger. Klor-baserte bassenger benytte granule klor sjokk som en sanitizer, mens biguanid og brom bruker standard kjemiske "C" som en sanitizer. Disse behandlingene drepe insekter i vann som vann strider matkilde.

• Vent flere timer for kjemiske behandlinger å riktig rense bassenget. Vakuum bassenget i bunnen med tomrom standardutstyr. Støvsuging fjerner døde insekter og mange andre forurensninger fra bassenget.

•Skim overflaten av bassenget med et blad netto. På grunn av vann forening bosatt på eller nær overflaten av bassenget, fjernes en stor del av befolkningen strider gjennom denne prosessen. Gjenta den skimming før alle overflate forening er fjernet.

•Treat bassenget kjemisk hver uke for å holde vannet strider's matforsyningen utmattet. Over tid i noen forening igjen i vannet etter skimming prosessen dør på grunn av sult.

Tips og advarsler

  • Rense, vakuum og skumme bassenget ukentlig for å oppbevare mange andre fiendtlige insekter og alger ut av bassenget vann.