Hvordan fjerne riper fra plast ansiktsskjerm

October 20

Plast ansikt skjold beskytte ansiktet fra flygende objekter. De kommer i forskjellige tykkelser og er enten klar eller farget. Fordi de er laget av plast, kan ansikt skjold lett bli ripete. Riper forvrenge din visjon og gjøre skjoldet farlig å bære. Du kan enkelt gjenopprette overflaten, skjønt, så du kan se klart, og gjør det ser ut som nye igjen. Les videre for å finne ut hvor å fjerne riper fra plast ansiktsskjerm.

Instruksjoner

•Forbered vask ansiktet plast skjold i varmt vann og noen dråper oppvaskmiddel. Kjøre vann over det å rense den ren. Tørk ansiktet skjold med en myk klut. Nå som det er fri for smuss og støv, er du klar til å fjerne riper fra plast ansiktsskjerm.

•Squeeze en liberal beløpet tannkrem på ansiktet skjoldet. Gni det hele med fingrene i sirkulære bevegelser. Utleie tannkrem satt i fem minutter til å fjerne riper. Deretter tørke det av under trykk vann. Tørk ansiktet plast skjold tørt med en tee skjorte.

•Apply noen Brassó på ansiktet plast skjold. Fukt en papirhåndkle og polsk plast for å fjerne riper. Polsk plast i 10 til 15 minutter. Skyll Brassó under vann. Bruk polering klut til å tørke ansiktsskjerm.

•Bruk plexus plast renere og polsk å fjerne riper. Bare spray produktet på ansiktet plast skjold. Tørk den av med en myk klut for å fjerne riper.

Tips og advarsler

  • Bruk Brassó og alle kjemiske produkter i et godt ventilert område.