Hvordan fjerne riper fra farget betonggulv

February 4

Hvordan fjerne riper fra farget betonggulv

Farget betonggulv kan legge til alle rom i hjemmet ditt, men tilstedeværelsen av skjemmende riper skjemme et betonggulv utseende. Før du ringer i dyre profesjonelle, inspisere ripe i betong gulvet å sørge for at det er bare en overflate ufullkommenhet. Hvis skaden er mer alvorlig enn en enkel overflate avlyse, vil du kunne føle en sprekk i den konkrete gulvflaten. Hvis det er bare en overflate avlyse, kan du fjerne den på din egen med en gjør det selv hjemme bøte.

Instruksjoner

•Fyll 32 oz. kommersiell-grade gulvet ferdig i en stor hage dryss kan.

•Fyll en porsjon kommersielle gulvet slutt fra hage vannkanne på scratch. Dryss en lys belegg av produktet på hele gulvet, ikke bare den skadede delen. Du kan bruke finish rikelig, men du kan kontrollere din trang til å øse ut hele sprinkleranlegg på første programmet. Det er usannsynlig du vil bruke alle mål med mindre betong gulvet er spesielt store, som en garasje eller kjeller.

•Bruk en loop-end mopp for å spre gulvet mål over hele gulvet.

•Tillat minst 1 time på gulvet tørke.

Tips og advarsler

  • For å holde en glatt og konsistent tekstur, er det viktig å kommersielle gulvet mål gjelder hele betong gulvet, i tillegg til området ripete. En andre strøk kan brukes hvis små riper er fremdeles synlig etter gulvet har tørket.
  • Hvis scratch er dyp og går under overflaten av betong gulvet, er det best å konsultere en profesjonell å reparere skaden.