Hvordan fjerne Grout fra Baderom fliser

April 8

Hvordan fjerne Grout fra Baderom fliser

Baderom fliser med dårlig utseende grout kan ødelegge en flott flis jobb. Overflødig grout gjør fugemasse fugene se ujevn og store. Når bad flis fortsatt har en fugemasse film på det er overflaten, en fugemasse dis vil danne og ruten vil alltid se kjedelig og skitne. Regrouting flis uten først å fjerne gamle grout, vil verste mulige måten å fornye fliselim og til slutt føre til sprakk, misfargede og avskallinger fugemasse. Den riktige måten å fornye et bad grout innebærer fjerning av gamle grout og polering flisen før regrouting.

Instruksjoner

•Skjære midten av grout til backerboard, for vegg fliser eller subfloor, bruke en håndholdt grout så på grout ledd minst 1/4 tommers bred og verktøyet kniv tynnere grout leddene. En fugemasse så har en tynn, diamant-tipped blad som vil slå fugemasse til et fint pulver.

•Skjære grout fra flisene kantene med verktøyet kniv. Bruk verktøyet kniv for å lirke grout fra kanten og inn i cut-out-delen. Med grout's center fjernet vil fugemasse som stikker flisene kantene bryte fri lett.

•Fjern rusk fra fugemasse fugene med et vakuum.

•Fyll eddik på flisene fjerne grout dis. Eddik, en mild, ikke syre, fjerner tynne lag av grout og fugemasse dis. La eddik satt i fem minutter.

•Scrub overflaten med en nylon børste. Tile med leftover grout eller dis har mer friksjon enn flis med en ren overflate. Skrubbe en brikke om gangen, men fullfører hele gulvet.

•Soak opp eddik fra fugemasse fugene med en svamp. Skyll svamp i en bøtte med rent vann, deretter vaske brikkene med en ren svamp. Hvis svampen glir lett over overflaten og treffer et sted som synes å grep svamp, skrubbe det stedet med nylon børste. Gi overflaten og vann og eddik fugemasse fugene tørke.

•Polish flis med en ren, tørr klut.