Hvordan fjerne gamle Pet lukt fra en kjeller

January 22

Selv om kjelleren er ofte et lite brukt område i hjemmet, kan det fremdeles beholde gamle pet lukt fra pet eiere eller skapninger som brukte den for midlertidig ly. Enten du bare besøker kjelleren sporadisk eller vil gjøre det til en livable plass, er disse gamle pet lukt støtende. Med tid, innsats og den riktige materialet, men kan du permanent fjerne disse stygg lukt og gjøre kjelleren lukter splitter nye.

Instruksjoner

•Mop gulv med en løsning av 1 del hvit eddik til 3 deler vann. Pass på å rense alle gulv flater, inkludert hjørner og rundt apparater som varmtvannsberederen.

•Mix en ny løsning av 1 del eddik til 3 deler vann i en bøtte. Med en svamp, skrubbe baseboards og utsiden av apparater med løsningen. Dette vil hjelpe rydde opp potensielle urin markører fra hunden urinen eller katten spray som ikke er isolert til gulvet.

•Spray en pet lukt neutralizer, tilgjengelig på pet butikker, på gulvet, baseboards og utenfor apparater. Følg bestemte produktet er å bruke riktig mengde neutralizer.

•Spread en dropcloth på kjeller gulvet. Hell en hurtigtørkende lakk i maling skuff og sealer gjelder av kjelleren med en maling roller. Velg en pensel for å bruke sealer på kanter og hjørner som valsen ikke kan nå. Siden sealer er klart, er det ikke nødvendig å tape av taket og baseboards. Sealer vil felle noen kjæledyr lukt i kjelleren veggene.

Tips og advarsler

  • Hvis kjelleren har tepper, bruke en våt vac å rengjøre teppet, deretter følger opp med en pet lukt neutralizer.
  • Hvis det fremdeles spor av pet lukt i kjelleren etter du rense, er det mulig at du må få hjelp fra en profesjonell rengjøring service eller miljømessig rengjøring byrå.