Hvordan fjerne formaldehyd fra stoppede møbler

August 16

Hvordan fjerne formaldehyd fra stoppede møbler

I løpet av produksjonsprosessen legges kjemikalier som formaldehyd til stoppede møbler for ulike grunner, inkludert bevaring. Når du hente møbler til ditt hjem, vil formaldehyd slippe sin røyk i luften og forårsake møbeltrekk å utvikle en ubehagelig lukt. Kalt av gassing, kan denne prosessen forårsake alvorlige helsemessige komplikasjoner i de som møter de flyktige organiske forbindelsene. Utvidet eksponering for formaldehyd røyk vil forårsake tretthet, kvalme og hodepine. Noen metoder kan fjerne formaldehyd lukt fra møbelstopping; men sier Minnesota Department of Health at det vil ta noen dager for møbler å slippe all gass.

Instruksjoner

•Sitt utemøbler i flere dager når det er ingen sjanse for regn prognosen. Eventuelt sitte stoppede møbler på en overdekket terrasse eller i en garasje med rikelig frisk luft.

•Apply et tynt lag av bakervarer brus over møbeltrekk og forsiktig jobbe den inn i stoffet med myk-bristled scrub pensel. La bakepulver på stoffet i 24 timer. Bruk den møbelstopping penselen festet til en støvsuger slangen for å fjerne bakepulver.

•Bruk en sprayflaske fylt med hvit eddik å tåke møbeltrekk lett. Som eddik tørker på stoffet, fjernes formaldehyd lukt.

Tips og advarsler

  • Før bringe nye stoppede møbler hjem, spør produksjon hvis de kan lagre elementet i lageret i tre til fire dager for at den av-gassing oppstår.