Hvordan fjerne flekker fra tabell lintøy

April 11

Hvordan fjerne flekker fra tabell lintøy

Tabell lintøy er ikke bare for spesielle anledninger; de legger til et spesielt preg til daglige servering også. Mange mennesker føler skremt av muligheten for permanent flekker ødelegge deres fint sengetøy, men og tabellen sengetøy forbli stengt bort. Du kan ta din sengetøy til en tørr renere eller utføre komplekse rengjøring ritualer, men kompliserte prosedyrene er ikke nødvendig. Enkel metoder for rensing og felles husholdning ingredienser fungerer best å sikre din sengetøy er alltid klar for selskapet.

Instruksjoner

•Fjern tørket mat rester fra din sengetøy etter hver bruk. Hvis nødvendig, skrap duken med baksiden av en skje eller en smør kniv. Frisk flekker er enklere å fjerne enn flekker som har fått lov å sitte.

•Plasser sengetøy i fryseren fjerne stearinlys voks. Kulden stivner voks og lar deg å skrelle voksen bort lett.

•Soak kaffe, te eller vin flekker med hvit eddik, deretter hvitvasking som vanlig. Syre fra eddik bidrar til å bryte ned flekken.

•Legg en liten mengde flytende vaskemiddel direkte til andre typer flekker og skrubbe lett med en gammel tannbørste.

•Apply hydrogenperoksid direkte til rødvin flekker eller spesielt sta mat flekker. Hvis mulig, tillate hydrogenperoksid å sitte i minst en time å jobbe på flekken. Hydrogenperoksid lett bleaches flekken og hjelper det skyll ut i hvitvasking prosessen.

•Launder din tabellen sengetøy i kaldt vann. Varmt vann kan faktisk sette flekker i stedet for å fjerne dem. Undersøke din duk nøye etter vask. Når du tørke den i tørketrommelen, settes noen flekker som ikke vasker ut. Hvis ekstra rengjøring makt er nødvendig, bruk en oksygen blekemiddel i stedet for en klor klor vil forårsake din hvitt sengetøy til gult.