Hvordan fjerne et oljeutslipp fra en Tarmacadam stasjon

June 15

Hvordan fjerne et oljeutslipp fra en Tarmacadam stasjon

Mange er kjent med ordet "asfalt," som brukes på flyplasser. Ordet er en forkortet versjon av tarmacadam, som også brukes til å opprette innkjørsler og en rekke andre utendørs underlag. Det ligner på asfalt, men er laget av et materiale kalt bitumen. Som alle andre overflater der kjøretøy lagres, blir tarmacadam ofte farget med olje. Fjerner olje flekker fra tarmacadan er lik rengjøring flater.

Instruksjoner

•Spread en leire-baserte kattesand over oljeutslippet. Kontroller at kullet dekker hele flekken og la den til å absorbere oljen i 10 til 15 minutter. Scoop opp søppel med en spade og legg den i en søppel pose for avhending.

•Fyll en bøtte med 1 gallon varmt vann og 1 til 2 ss. en avtagende renere. Hell noen av såpe blandingen på olje-farget områdene asfalt før det er helt våt.

•Sett på disponibel gummihansker og sett inn en stiv-bristled scrub pensel i den gjenværende såpevann i bøtte. Plasser penselen i midten av tarmacadan flekken og flytte det kraftig sirkulære bevegelser. Fortsett til du har dekket hele området der oljen ble.

•Vri på en hage slangen og spray ned hele tarmacadam overflaten fjerne rengjøring rester.