Hvordan fjerne en tett kjøkkenvask avløp

October 29

En tett oppvaskkum avløp er en felles husholdning dilemma, men kan være veldig enkelt å fikse. Tette vask er ofte forårsaket av matpartikler og andre typer gunk fast i rørene. Men ikke få panikk. Du bør ikke trenger å betale en rørlegger. Dette tar bare noen minutter og kjøkkenvasken vil være tilbake til normalen.

Instruksjoner

Hvordan fjerne en tett kjøkkenvask avløp

•Bruk gummihansker. Dette vil beskytte hendene har å stikke hånden ned inn i søppel fjerning og trekke ut eventuelt rusk. Elementer lurer nederst kan gjøre dette oppgave en veldig rotete.

•Kontroller å være sikker på at i søppel fjerning ikke er clogging avløpet. Kontroller at i søppel fjerning er slått av og/eller frakoblet før du begynner å rense den. Mer enn sannsynlig er vasken tilstoppet fordi matpartikler har fått fast og bladene på disposer kan ikke lenger slå.

•Stick hånden ned i disposisjon og trekke ut noen matvarer som forårsaker bladet ikke å slå riktig. Når du har fjernet avfallet, koble og aktivere salg på. Hvis det er bare en summende lyd, er avløpet fortsatt tett.

•Bruk en stempelholderen. Slå vannet og koble opp vasken med en propp. Du bør fylle opp vasken med ca 4 inches av vann. Fjern stopperen og plasser munningen av stempelet over vasken hull. Begynne å stupe gjentatte ganger i en oppadgående og nedadgående bevegelse. Kontroller at du stuper vannet ned i avløpet. Stempelet opererer som et vakuum. Som du kaste opp og ned, suger det ut enhver matpartikler som er clogging avløpet.

•Gå i lokale maskinvare og plukke opp noen renne renere. Her finner du endeløse typer kjemikalier å rense dine avløp. Med så mange produkter på markedet, bør du kunne finne noe som vil gjøre jobben. Du kan spørre i butikken, ekspeditøren hva han anbefaler, eller du kan gjøre noen Internettundersøkelser på hva er den beste renne renere å Døves kjøkkenet ditt synke. Hvis du ikke allerede har en stempelholderen eller en slange, bør du også plukke opp disse elementene. De vil komme hvis du har en annen tette avløp.

•Bruk renne renere for å fjerne alle andre partikler igjen etter at du har styrtet vasken. Hell innholdet renne renere ned i avløpet og la det seg ned i ca 20-30 minutter. De fleste avløp rengjøringsmidler er laget med kjemikalier som kan bryte ned tøffe matpartikler. Bruk stempelet sammen med renne renere å lykkes på unclogging avløpet.

Tips og advarsler

  • Hell litt natron og eddik i avløpet å bryte opp matpartikler. Øse fett i avløpet. Kjøp en pelsjeger og plasser i hullet av vasken stoppe store objekter fra å komme inn i avløpet.
  • Kontroller at søppeltømming er slått ut først. Åpne et vindu for ventilasjon før du bruker renne renere som de består av farlige kjemikalier. Ikke stikke fremmedlegemer enn avløp slangen ned i disposer å rense den.