Hvordan fjerne en skrueløse dørhåndtak

October 11

Fjerne et dørhåndtak slik at den kan erstattes er vanligvis en enkel jobb som ikke krever erfaring gjør det selv. Men som mange jobber i hjemmet, kan en liten variasjon fra normen bety mye frustrasjon og tapt tid du prøve og finne ut hvordan å utføre oppgaven. Unngå denne situasjonen ved å lære en metode for å fjerne et dørhåndtak som har ingen synlige skruer.

Instruksjoner

•Kontroller at dørhåndtak nøye, på utkikk etter en liten fangst som vil tillate deg å skyve dørhåndtak bort. Fangsten ville ligne en liten sprekk, og det vil være i området der knotten eller rose møter døren. (Rose er den runde delen av knott som sitter flush mot døren.)

•Skyv enden av svært liten flat skrutrekker til fangsten, og trykk i mot samlingen dørhåndtak. Som du gjør dette, trekk på dørhåndtak med den andre hånden, og det vil skyve av. Knotten på den andre siden av døren vil fortsatt være tilkoblet.

•Fjern rose kronglete det og trekke det mot deg. Noen ganger vil det holde døren på grunn av tidligere flekker eller maling jobb. I så fall kile slutten av skrutrekkeren mellom rose og døren, og lirke den bort.

•Gå til den andre siden av døren, og bare skyve at knute av ved å trekke det fra døren.

•Fjern doorknobs som har skruer gjemt under rose ved først å ta ut skruer og deretter trekke ut dørhåndtak fra utvendig side av døren.