Hvordan fjerne en skrue med en strippet ut hodet med verktøy du har hjemme

December 13

Skruene med skadet hoder som er innebygd i tre eller metall synes umulig å fjerne. Noen ganger selve handlingen av fjerne skruene strimler ut hodet og overlater ingenting for Skrutrekkere til grep. Når det skjer, skruen kan gå i lenger, eller kan det fjernes lett. Heldigvis finnes det et par alternativer kort av kjøper en extractor å fjerne skruen, og de omfatter bruk av verktøy som finnes i de fleste standard verktøykasser.

Instruksjoner

•Lokk som kan klikkes et par låse tang rundt hodet eller akselen på skruen hvis noen del av det stikker. Låse tang justeres med hensyn til hvor tett de kan grep objekter. Kontrolle at de har nok grep styrke så de ikke vil skli som du slå dem. Rotere Tanga mot sakte og forsiktig å unngå å rive løs skruehodet.

•Skjære en ny sprekk i strippet ut hodet med en baufil. Kutt det nye sporet i rett vinkel til det gamle så du kan bruke en stjerneskrutrekker når du prøver å fjerne skruen. På større skruen hoder, prøve å kutte sporet med to blader montert i baufil rammen slik at en brede sporet vil bli gjort. Måten du kan bruke en større skrutrekker, som gir mer dreiemoment slå skruen.

•Filen away materiale fra skruehodet for å lage to leiligheter som kjører parallelt. Når leiligheter er på plass, skrur du skruen forsiktig med en skiftenøkkel.

•Monter en firkant-driver litt inn i en strøm drill hvis det er litt i verktøykassen. Dette forsøk på skruen fjerning har ikke en høy grad av suksess, men det virker noen ganger. Presse litt i skadet hodet som mulig og klem makt bores utløse så litt bare begynner å rotere. For mye makt og litt grave videre inn i allerede skadet hodet. Når bit lodges og skruen roterer ut, fortsatt fjerne med makt bore eller bruke låse tang for å fullføre jobben.