Hvordan fjerne en flyt struping fra et kjøkken tappekran

January 21

De fleste Kjøkkenarmaturer har flyt restrictors - liten filtrene på slutten av kranen hodet--installert for å redusere avfall. Noen ganger restrictors fungerer på egen hånd, og noen ganger de plasseres i enheter som kalles bakgrunnsbilder. Fjerne en flyt begrensning for god ikke anbefales (det vil øke vannet ditt regningen, blant andre grunner), men kan du vet hvordan du fjerner det i tilfelle du må erstatte den. Gamle flyt restrictors kan få gunked opp med mugg og forkalkninger, og erstatte dem kan være det beste alternativet. Fjerne flyt struping er svært enkel, trenger du bare å vite hvordan man best for å ta det fra kranen hodet.

Instruksjoner

Flow Restrictors på egenhånd

•Kontroller kranen å se om flyt struping er installert på egen hånd eller om det er del av en strålesamleren. Hvis det er på egen hånd, kan du fjerne den lett.

•Sett tykk gummi band til flyt struping og forsiktig men bestemt vri den med en tang. Gummistrikk vil hindre mål blir ødelagt samtidig som et fast grep.

•Scrub flyt struping ren med en scrub pensel eller kaste den ut for en ny. Fastsittende avleiringer, prøve soaking det i hvit eddik i noen minutter.

•Wrap et stykke rørleggers tape rundt tråder og skruen ren eller nye flyt struping tilbake på plass.

Flow Restrictors i bakgrunnsbilder

•Examine hvordan best å fjerne strålesamleren. Noen kan bli ødelagt av på en måte som er identisk med som beskrevet i del 1. Andre kan bruke en lengde på gummidekslene eller en gummipropp å sted. Du kan fjerne dem ved å fukte dem ned og bruke litt oppvaskmiddel, hvilke burde tillate dem å popmusikk rett utenfor. Spesielt high-end-modeller kan ha en sabotasjesikre apparater, da kan du fjerne dem med en rørleggers nøkkel. Kontakt produsenten, eller besøk din lokale jernvarehandel for å få en nøkkel som fungerer for kranen din.

•Sett fjerne deler av strålesamleren enkeltvis og legge dem på linje langs counter topp. Når strålesamleren er klart av kranen, bør det komme ut veldig enkelt.

•Locate flyt begrensning i raden for deler. Det bør være disken med hull i den og vil vanligvis være mellom en gummi skive og en liten skjerm.

•Rengjør begrensning forsiktig med en scrub pensel eller suge den med hvit eddik som del 1. Hvis det repareres, skal det erstattes med en ny.

•Bytt strålesamleren komponentene enkeltvis i bolig- og passer den tilbake på plass på kranen, enten ved å skru den på plass, skli gummi rør på plass eller benytter den rørleggers nøkkel.

• Kjør vannet i noen minutter slik at det er ingen problemer.