Hvordan fjerne Carpet lim fra et gulv

March 10

Når erstatte eller fjerne gamle teppe, er det ikke uvanlig å bli møtt med oppgaven med å fjerne lim fra gulvet under den. Dette er et nødvendig skritt å utføre før du installerer et nytt gulv eller gjøre klar det eksisterende gulvet for bruk. Vanlig såpe og vann ikke vil rikke teppe lim, finnes det produkter tilgjengelig som vil mykne limet og gjør det lettere å fjerne. Med tid og krefter, du kan bli kvitt gamle teppe lim og la gulvflaten gratis rester.

Instruksjoner

•Vacuum gulvet, med en slange vedlegg, fjerne alle skitt eller rusk og åpne vinduer og/eller dører for tilstrekkelig ventilasjon.

•Sett til en respirator maske og bruke en stripper på gulvet som er for å fjerne carpet lim. Instruksjonene produktet når du søker. La løsemiddelet på limet tidsperioden som er anbefalt av produsenten.

•Scrape lim fra gulvet med sparkel, flate skrape eller skrubbe pad. Innskudd limet som du fjerner i en container eller søppelkassen.

•Fjern eventuelle gjenværende lim av mopping gulvet med ferskvann. Du må bruke en ren skrubbe pad og klut håndklær til å effektivt fjerne alle spor av limet.