Hvordan fjerne betong fra en bil

March 5

Betong er en av de verste stoffer og beste stoffene man kjenner til. Når det har satt, ville det ta et mirakel for å flytte. Hvis du har noen gang fått betong spruter på din bil, trodde du sannsynligvis det ville aldri komme. I virkeligheten selv om det er flere måter å fjerne betong fra en bil. Disse tipsene spenner fra enkle ting du har i huset til mer komplekse produkter du kan kjøpe online eller fra en oppussing butikken.

Instruksjoner

•Order en flaske tilbake-sett fra webområdet listet her eller spør din lokale oppussing butikken hvis de har det på lager eller de kan bestille den for deg. Dette produktet er helt nontoxic og biologisk nedbrytbart. Du helle det direkte på din bil og når du tørke av den av, det tar betongen, men etterlater maling.

•Fyll eddik i en sprayflaske, men rense flasken først og la den lufttørke. Du eddik å holde rene og ikke bli utvannet av andre stoffer. Spray nok eddik på betong biter å helt mette dem. Hvis du bare har mindre stykker eller noen splatter, dette skal fungere.

•Plasser litt muriatic acid som typen som brukes i svømmebasseng, i en ny sprayflaske. Spray syre direkte på biter av betong og la det sitte i noen minutter. Vask syre av bilen med en enkel hageslange. Eksperter anbefaler voksing bilen etter benytter syre for å beskytte pelsen.

•Ta din bil på en truck stop eller makt vaske stasjon som bruker ekstremt høy drevet jet slanger for å vaske biler. Avhengig av de konkrete bitene på bilen, kan noen ganger en jet slangen banke av betong brikkene, spesielt hvis det ikke har sett ennå.

•Sand ned betong med en fin klasse sandpapir Hvis betongen er fortsatt på bilen etter å ha prøvd alle disse metodene. Sandpapir får betongen til å løsne nok at du kunne løsner det eller du kan fortsette sliping fram maling.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du vaske av muratic syre innen 2 minutter som det kan gå gjennom konkrete og komme til maling eller for din bil.
  • Alltid Vær svært forsiktig når du håndterer noen kjemikalier som muriatic acid, som kan spise gjennom metall. Bruk hansker og dekker øynene med briller hvis du har sensitive øynene.