Hvordan fikse feil sted i et Stomped tak

June 3

Hvordan fikse feil sted i et Stomped tak

Stomped tekstur legger dimensjon flat gips eller gips overflater, og det skjuler feil som sprekker, skruehullene og sømmer. Bruk tekstur til tak er en slitsom jobb. Med tretthet kommer inkonsekvens, noe som resulterer i en uregelmessig eller dårlig mønster. Hvis taket ikke var forberedt skikkelig eller installasjonsprogrammet brukte en dårlig blanding, kan materialet chip og skalle av. Erstatte dårlig tekstur er ikke komplisert, og resultatet er verdt innsatsen.

Instruksjoner

•Spread en dråpe klut på gulvet under dårlige området og sett en stige over klut.

Stå et sted på stigen og flat blad av en metall drywall mudderet kniv mot taket. Hold den som parallell til overflaten som mulig å hindre huljern. Skrape av dårlig tekstur fra taket.

•Sand skrapte området lett med grovt sandpapir for å gjøre ujevn den, som hjelper nye tekstur følge.

•Kuleis ut halvparten innholdet av en felles sammensatte beholder hjelp av søle kniven og plasser den i en tom bøtte. Fyll 1 kopp blande kopp med vann. Hell vannet i bøtte med den overførte sparkelmasse.

•Slip stangen eller post en maling blande verktøyet til en strøm drill chuck kontakten åpnes. Tvinn chuck med klokken for å stramme rundt stangen.

•Still blad slutten av verktøyet i bøtte med vann og sparkelmasse. Stabilisere bøtte mellom føttene eller be en hjelper å holde den stødig.

•Vri på drill på det laveste innstillingen. Bland sparkelmasse og vann sammen før det ligner kake batter eller frosting. Slå av bore. Sjekke konsistensen av blandingen. Det bør være jevn, men ikke rennende. Hvis det er for tynn, bland i flere sparkelmasse. Hvis det er for tykk, Legg mer vann.

•Løft opp verktøyet ut av blandingen, men holde bladet i bøtte. Slå bore på den laveste innstillingen å spinne av overflødig felles sammensatte, deretter slå av bore. Fjerne verktøyet fra bøtte og sette den på duken. Skrape innsiden av bøtte med gjørme kniven og slipp den overskytende sparkelmasse inn i blandingen.

•Twist den gjengede enden av en utvidelse stangen med klokken inn gjengede åpningen på en maling roller. Dukkert valsen i bøtte med blandet sparkelmasse. Tapp håndtaket mot kanten av bøtte å fjerne overflødig. Kast et tykt lag av felles sammensatt på taket på reparasjon stedet. Bruke mer til området er dekket.

Frakobles forlengelsen pole fra maling valsen og knytte den til stomping penselen. Trykk og trykk bust mot taket opprette stomped tekstur. Praksis er nødvendig å matche de omkringliggende mønsteret, så eksperimentere med teknikken til du er fornøyd med resultatet.

•Fyll leftover blandet felles sammensatte i sin opprinnelige bøtte og Lukk lokket. Skyll gjørma av verktøy og tørkes før du setter dem bort. Tillate tekstur til tørre over natten før maling.