Hvordan fargen kleberstein

January 9

Kleberstein har en naturlig blå grå, og noen ganger grønt, tone. I noen tilfeller kan steinen har en lysere eller mørkere farge avhengig av hvor stein er brutt. Den eneste måten å endre fargen på steinen er å vente over tid å mørkne eller å fremskynde mørkere prosessen med bruk av mineralolje jobbet i porene i steinen. Denne mineralolje mørkner steinen jevnt og eliminerer odde mørke og lyse flekker på benkeplater som kan skje uten forsegling som mineralolje gir.

Instruksjoner

•Fyll mineralolje over hele kleberstein countertop. Tørk oljen over benken jevnt med en myk klut. At oljen skal suge inn steinen i ca 20 minutter for de første oljebehandlinger.

•Tørk leftover oljen i countertop med en ren klut. Bruke sirkulære bevegelser og bruke samme antall bevegelser for hvert område i telleren for å holde et selv-program på benken.

•Tørk noen overflødig olje opp med en ny. Vent natten før bruke disken igjen. Prøv å unngå å berøre telleren samtidig å fjerne olje flekker på klær og møbler.

•Gjenta den oljebehandlinger behandle ukentlig i seks måneder. Etter seks måneder, kan du redusere mengden av oljebehandlinger til én gang per måned for seks måneder. Et år etter installasjon, olje countertop som trengs for å fjerne riper og vedlikeholde mørket finish på steinen.