Hvordan får jeg fingernegl polsk av Jeans?

April 26

Hvordan får jeg fingernegl polsk av Jeans?

Negl polsk uhell forekommer hyppig. Neglelakk kan søl eller gni av på mange overflater, inkludert jeans. Uhell forlater ofte elementer farget. Eiere kan bli fristet til å kaste jeans. Det er ingen grunn til å kaste bort en ellers perfekt anstendig par jeans; flekk fjerning tips kan bruke fingernegl polsk flekker, også.

Flekkfjerning

Fersk neglelakk søl, tørk vekk overflødig polsk. Bruk plast skje eller kniv, hvis noen er tilgjengelige, å øse polsk av jeans. Ikke gni på flekken; rubbing vil tvinge polske videre inn i stoffet og smøre det i omkringliggende områder av jeans. Neglelakk remover tar polsk av klær. En ikke-aceton remover er mindre harde på materiale enn aceton remover er. Teste et iøynefallende område av jeans ved å bruke en liten mengde på stedet og observere for tegn på skader. Hvis det er ingen tegn på skade, dab en bomullsdott, papirhåndkle eller ansikts vev med en liten mengde neglelakk remover. Sett et håndkle under flekken. Forsiktig dab flekken, ikke Benytt støvkluter. Arbeid i en sirkulær bevegelse fra utsiden av stained området mot midten av flekken. Flytt håndkle som flekken overfører til den, holde et rent område av håndkle under flekken som mulig. Gjenta til flekken er borte.

Hvitvaske jeans som vanlig. Henge jeans tørke. Hvis det er noen tvil om at flekken er borte, Legg ikke jeans i en tørketrommel. Varmen fra tørketrommelen vil sette flekken og foreta ytterligere forsøk på pletten fjerning vanskeligere.

Hvis neglelakk remover ikke fungerer, prøv hairspray eller selv døde å hjelpe pletten fjerning innsats. Legg et håndkle under flekken, spray med rent vann og Mette flekken med hårspray. Bruk en gammel tannbørste og forsiktig skrubbe flekken bort. Bruke sirkulære bevegelser, arbeider mot midten av flekken. Flytte håndkle som flekken overføringene til den. Holde et rent område av håndkle under flekken. Når flekken er borte, hvitvaske jeans som vanlig.

Andre tilgjengelige kommersielle produkter inkluderer Spray N' vask, Goo Gone ekstreme Remover, tabbe av og av Skintastic har vært kjent for å fungere.