Hvordan få svette ut av keeperutstyr

July 21

Keeperutstyr utformet for å beskytte kroppen mens du spiller, men gjør lite for å beskytte olfactory sansene når ferdig. Alle det polstringen kan overtrykke svette, en nødvendig og konstant tilstedeværelse når fungerer som keeper, som kan resultere i stillestående bakterier og sopp, som kan være vanskelig, om ikke umulig, å fjerne. Fjerner svette fra utstyr kan bidra til å forlenge levetiden til avgjørende og dyrt utstyr. Flittig og spørsmål omsorg for utstyr bidrar til å fjerne smuss, svette og lukt.

Instruksjoner

•Lag en hjemmelaget enzym lim fjerne satt misfarging og lukt når behandling av svette flekker som har blitt hengende en stund. Knuse enzym tabletter og legge vann langsomt til tabletter. Fortsette å blande og legge vann til løsningen har konsistensen av en tykk pasta.

•Apply av masse satt flekker på utstyret. Bruker sjenerøs, spredt i et jevnt lag. Gni lim på flekken med en mild sirkelbevegelse. Ikke bli for aggressiv når gni lim som det kan skade delikat stoffene hjelmer og polstring.

• Vent minst en time, slik at lim på flekker. Lå utstyr så flat som mulig mens lim settene.

•Vaskestasjonen tømmes utstyr i vaskemaskinen med en tradisjonell vaskemiddel, hvis mulig. For utstyr som hjelmer og hansker, vask lim bort for hånd. Først skyll lim bort, deretter legge til hånd-vaske vaskemiddel og skyll igjen. Utforme tørke. Hvit utstyr kan gjennombløte natten i varmt vann og oksygen blekemiddel, som beskrevet på produktet retninger, for å fjerne mer gjenstridig flekker, og deretter renses i en maskin med vaskemiddel.

•Fjern utstyr og suge flekker med sjampo når du møter nye, frisk flekker etter en lang kamp eller praksis. Gjenta forsiktig gni bevegelsen, som med enzymet lim, og hvitvasking som vanlig.

Tips og advarsler

  • Det er ikke nødvendig å vaske fullt utstyr etter hver bruk. I stedet la utstyr til tørk godt, i et godt ventilert område, etter hver bruk. Tørr utstyr er mindre sannsynlig å avle bakterier og sopp og derfor mindre sannsynlig å samle lukt. Spot Rengjør etter behov.