Hvordan få sigarettrøyk ute av gulvteppet

June 9

Hvis gjestene slå opp nesen når de skriver inn ditt hjem på grunn av den sterke lukten av sigarett røyk kommer fra teppet, er det tid til å gjøre noe med problemet. Enten du er en røyker eller de tidligere eierne av ditt hus eller leilighet røkt, må du være proaktiv om å bli kvitt sigarett lukt fra teppet så snart som mulig. Jo lenger har den en sjanse til å sette i, jo vanskeligere er det å fjerne.

Instruksjoner

•Sprinkle overflaten av teppet med en gjennomtrengende, allergen-reduserende deodorizing pulver (se ressurser). La pulveret på natten og deretter vakuum det opp neste dag.

•Fyll natron på teppet og la den sitte på overflaten i noen timer, deretter vakuum det opp også. Natron er en sterk deodorizing agent som du kan bruke i de fleste hjem rengjøring situasjoner der du er hit med en støtende lukt.

•Purchase eller leie en profesjonell teppet og teppe shampooer. Opprette en løsning av tepperengjøringsmaskin, varmt vann og litt av eddik til inn shampooer. Eddik er effektiv på å nøytralisere sterk lukt. (Teppet kan lukter eddik for en stund, men en frisk, ren duft bør snart ta sin plass.)

•Spray hele teppet med Febreze eller en lignende spray deodorizer som ikke bare dekker opp lukt, men absorberer og fjerner den.

Tips og advarsler

  • Hvis du skal effektivt fjerne lukt teppet, ikke røyk i huset under prosessen med å utføre disse trinnene. Det er egentlig ingen vits i å få røyken ut av teppet hvis du vil fortsette å røyke i huset. problemet vil bare bli verre. Kjøpe en luftrenser for å eliminere noen av sigarettrøyk før har en sjanse til å bli absorbert i teppet. Du kan tro at teppet er den eneste kilden til sigarett lukt, men sannsynligvis hver klut overflate i hjemmet som lukter røyk. Du må behandle elementene bli kvitt lukten. Åpne et vindu i hjemmet å løslate lukt mens deodorizing.