Hvordan få peis brenne merker av tregulv

March 4

Hvordan få peis brenne merker av tregulv

Noen ting ser like vakker som en tent peis mot klassiske tregulv, men varmen og fly aske kan etterlate merker. Embers som pop ut av peis lett sette merker på gulvet. Noen ganger kan bare varmen av en brølende brann anløpe parkettdekke under ildstedet. Heldigvis kan du reparere de fleste forbrenningen merkene på hardwood.

Instruksjoner

•Sweep området foran peisen med en sopelime å fjerne løst smuss og aske. Du trenger en ren overflate å arbeide med eller skitt kan lage riper i gulvet.

•Mix 2 ss tyggegummi terpentin og 4 ss kokt linolje på en gallon varmt vann. Sette på gummihansker å håndtere varmt blandingen. Dypp en klut i blandingen og vri ut overflødig væske.

•Bruk våt klut buff det merkede området i tre. Kjøre klut over hvert merke i et lite sirkulært mønster. Tørk området med en tørr klut og tillate gulvet tørke. Denne blandingen vil fjerne veldig lett merker og rehabilitere tre.

Lysrøret sand merkene med sandpapir. Plasser sandpapir i hånden og bruke den rett over merket. Forsiktig flytte sandpapir frem og tilbake over merke til mark ikke lenger vises, er nøye til sand jevnt. Tørk området med en ren klut for å fjerne eventuelle sliping rester.

•Apply en etterbehandling flekk matchende farge på hardvedgulv over pusset områder. Teste fargen på flekken mot fargen på hardvedgulv før påføring. Følg produsentens instruksjoner for å få de beste resultatene.

•Scrape dypere brenner av løvtre med et barberblad. Trykk den razor bladet mot kanten av brenne og skyv bladet fra deg i rask, skånsom bevegelser. Gjenta til du fjerner brente veden helt.

•Apply et tynt lag med kitt i hullet etter fjerner alle de forbrente området. Kjøre en maling skraper eller andre flat verktøyet over lengden på hullet for å sikre putty ligger flatt med tre. Tillate putty tørke. Dekk putty med en tre flekken matchende farge på hardvedgulv.