Hvordan få Grapevine stiklinger

December 1

Hvordan få Grapevine stiklinger

Samle grapevine borekaks fra sovende planter kan du opprette nye planter til plante i hagen din. Grapevine borekaks produsere røtter av bud nodene satt under jorden under overføring. Den beste tiden å få grapevine stiklinger er i desember og januar, når anlegget ikke vokser. Overfør vinranker umiddelbart etter skjæring til forankret vinstokker å plante i tidlig på våren. Borekaks produserer røtter og klar til å transplantere tre til seks måneder etter klipping og plassere i en forplantning miljø.

Instruksjoner

•Kontroller endene av delene grapevine og søk, som har fire eller flere bud noder i de 12 inches fra slutten av druer.

•Skjære 12-tommen-lang stykke vintreet med en skarp kniv når alle bladene har falt og anlegget går i vinter sovende scenen. Kutte vintreet i vinkel med jevne slag til anlegget mobilnettet strukturen blir skadet.

•Prepare overføring brettet ved å fylle den med et medium fra like mye sterilt torv moss, grov sand og perlite. Fukt mediet med vann og bland alle ingrediensene med hendene.

•Stick den vinklede kutt slutten av vinranke i rot-fremme hormon pulver og trykk forsiktig for å fjerne alle overflødig pulver. Holde vintreet 4 til 6 inches i jorden så minst tre bud nodene under jorden.

•Plasser vinranker på et varmt sted med indirekte sollys og en temperatur på 68 til 70 grader F. dis jorda med vann for å holde det fuktige mens stimulerende rot produksjon. Unngå å bruke for mye vann for å hindre en våt jord som stimulerer stilk råte.

Tips og advarsler

  • Desinfiser skjæring og forplantning verktøy med 9 deler vann og 1 del husholdning blekemiddel å hindre spredning av sykdommen i nye planter.
  • Toppen av kjøleskap er et varmt miljø for rot produksjon. Sett skuffen på en spiring matte hvis temperaturen ikke er varmt nok å stimulere heie.