Hvordan få en smeltet voks flekk av betong uteplass

September 30

Smeltet voks fyller sprekker og porene i betong, gjør det en vanskelig flekk fjerne gjennom vanlige metoder for rensing. Rengjøring verktøy vil bare fjerne voks fra overflaten av betong patio. Flekken blir til du fjerner som har sivet dypere inn i betongen. Du kan gjøre dette ved at fargeovergangen herdet voksen---en prosess som tar litt innsats og tålmodighet, men hvis det gjøres riktig vil gratis voksen flekker fra betong patio.

Instruksjoner

•Scrape som mye overflødig voks som mulig med en plastskrapen. Kaste avskraping i en søppel container så de ikke smelte igjen eller bli bakken i betongen.

•Varmebestandig gjenværende voksen med en hårføner. Bruk høy varme, og holde tørketrommelen minst 4 inches unna flekken. Så snart voksen begynner å smelte, slå av håret dryer og sett det til side et øyeblikk.

•Blot flekken med en ren klut eller papir håndkle. Alternativt bruke en jern for å varme voksen---bare sted rent filler over flekken. Stryk filler vil overføre noen av voks fra betongen til filler.

•Bruk håret dryer (eller jern) igjen på resterende voks Oppbevar myknet. Ren filler eller papir håndkle på nytt. Gjenta til du har fjernet så mye av voks som du kan på denne måten.

•Fjern eventuelle gjenværende rester av voks fra betongens porene med en myk-bristled pensel.