Hvordan få Aquaphor ut bukser

February 25

Hvordan få Aquaphor ut bukser

Aquaphor er en over-the-counter helbredende salve for brannskader, riper og kutt. Det er fettete, inneholder om lag 40 prosent vaselin og har en tekstur som ligner vaselin. Når salve på buksa eller andre klær, etterlater fett flekker som kan være vanskelig å komme ut. Nøkkelen til å bryte ned Aquaphor flekken er å skrubbe den med en sterk dish såpe før vask.

Instruksjoner

•Fjern så mye av den overskytende Aquaphor fra stoffet av buksene som mulig. Vær forsiktig med å spre flekken ytterligere.

•RUB en liten mengde oppvaskvann såpe, som Dawn, forsiktig inn i stoffet flekken. Bruk en myk-bristled tannbørste hvis du trenger hjelp gni såpe inn i stoffet. Du kan også bruke automotive fett hånd renere for å gni inn flekken.

•Rinse stained området grundig for å spyle vekk både stain fjerne agent og Aquaphor. Gjenta prosessen med gni i og skylling av oppvaskmiddel et par ganger, hvis det er mye Aquaphor å håndtere.

•Pretreat buksene med en forvask flekker remover som rope eller Oxiclean.

•Vaskestasjonen tømmes buksa i varmeste vannet som stoffet kan tolerere, for å grundig fjerne Aquaphor fett flekken. Pass på at flekken er fjernet etter vask buksa og før du plasserer dem i tørketrommelen å hindre innstillingen i flekken. Gjentatte ganger vask buksa om nødvendig.