Hvordan Espalier en Hibiscus

June 2

Hvordan Espalier en Hibiscus

Espalier er en hagearbeid metode som brukes til å trene ulike typer planter og trær å vokse i et bestemt mønster på veggen eller annen støtte struktur. Hibiscus er en ideell anlegg til espalier, pga hardfør, fleksibel stammer og muligheten til å klatre. Den hibiscus prangende blomster, når innrammet i skjemaet espalier, gjør en utmerket dekorative tillegg til hjemmet ditt hagen.

Instruksjoner

•Drill flere hull i veggen der du vil din Hibiscus å klatre. Du kan se disse hullene i noen mønster eller til en høyde som du ønsker, husk at når sunt, kan en hibiscus nå 15 fot i høyden. Hvis du har en mur-mur, må du bore hull med en borekrone som vil danne et hull som er stor nok for en mur skjold. Hvis veggen er laget av kryssfiner eller tre, deretter gå inn i et område av muren som har en stud, med litt drill stor nok til diameteren på en eyehook. Prøv å mellomrom ut hullene hver 6 til 8 inches.

•Sett mur skjold hullene boret av trykke dem forsiktig med en hammer. Hvis du ikke trenger mur skjold, fordi veggen er laget av tre eller kryssfiner, går du videre til neste trinn.

•Skru eyehooks i hvert hull eller mur skjold. Kontroller at skruene er stramt.

•Wrap 14-gauge galvanisert wire i og rundt en eyehook slik at ledningen er tett lukket til eyehook. Kontroller at kabelen er tett lukket rundt i eyehook ved å vri ledningen flere ganger med nål nebbtangen. Starte denne prosessen med en av de ytterste eyehooks, selv om det er opp til deg der du vil starte strenger din wire.

•String ledningen fra den første eyehook til den neste nærmeste eyehook. Når du når den neste eyehook, binde galvanisert ledningen i og rundt slik at ledningen er tett lukket til eyehook. Kontroller at kabelen trekkes tett mellom eyehooks.

•Continue strenger koblingen mellom eyehooks til du har oppnådd mønsteret som du ønsker mellom eyehooks på ledningen. Hibiskus klatre ledningen i mønsteret du oppretter, så pass på at kabelen er tett mellom eyehooks for å støtte grenene.

•Plant Hibiscuses 1 fot ut fra veggen der du har opprettet espalier. Når skuddene begynner å klatre, fest skuddene ledningen der du vil skyte å klatre. Bare sette curling skyte rundt bestemte ledningen, eller knytte den til ledningen med myk anlegget slips.