Hvordan erstatte viften motoren i GE profil utvalg hette

March 30

Hvis GE profil vent hette plutselig blir noiser, eller slutter å slå lenger, ligger problemet sannsynligvis med viftemotoren. Viftemotoren driver viften som hjelper ventil panseret gjøre jobben sin med å rense luften. Erstatte viften motoren er ikke vanskelig og utføres av en DIYer med bare noen få verktøy.

Om GE profil ventil hetter

Hovedformålet med GE profil ventil hetter er å eliminere matlaging damp og lukt, enten ved går luften gjennom et filter og rense den for resirkulering i kjøkkenet, eller ved ventilering uteluft gjennom rørledninger. Profil serien ventil hetter kommer i en rekke forskjellige modeller stiler og materialer, inkludert rustfritt stål.

Vent blåsere

Vent viften monteres i panseret, over hvor luftfilteret er plassert. Motoren i GE profil vent hette opererer på standard 120 volt vekselstrøm på 12 ampere. Motoren driver en fan som har bladene montert vendt oppover. Dette gjør bladet til å trekke luft fra under åpningen panseret overflaten som den opererer.

Tilgang til motoren

For å nå motoren for reparasjon, kan du fjerne filteret skjermen på undersiden av panseret. Denne skjermen er holdt på plass vanligvis av en rekke klipp på siden, eller det kan ganske enkelt feste malplassert, avhengig av modell. Mens filteret fjernes, kan du sjekke det for slitasje. Fett på overflaten av filtre kan hemme fan operasjonen. Følg produsentens instruksjoner å feilfri filteret eller erstatte den. Mange GE profil filtre er dishwasher pengeskap.

Vifte Motor erstatning

Slå av strømforsyning til ventilen panseret på viktigste overbelastningsbryteren før arbeidet starter. Dra motorens støpselet ut av kontakten. Løsne skruene som holder motor og viften forsamlingen på plass med en skrutrekker. Løsne skruen holder fan på motorakselen og trekk fan av akselen. Rengjør fan, hvis nødvendig, i henhold til produsentens instruksjoner. Slip viften tilbake på nye motorakselen og fest den med skruen. Erstatt motoren i åpningen panseret og skru den på plass før du erstatter filteret. Koble motoren til elektriske kontakten, erstatte filteret skjermen og gjenopprette makt med viktigste strømbryteren.