Hvordan erstatte viften motoren i en Armstrong varmtvannsberedere System

November 13

Armstrong linjen varmtvannsberedere system ovner bruker en tre-trinns motor som festes direkte til blåser hjulet. Hvis din blåser ikke fungerer som den skal, skyldes det sannsynligvis en dårlig motor. Erstatte viften motoren i en Armstrong varmtvannsberedere system krever fjerning av ekorn bur, hvilke som omgir blåser hjulet. Når du erstatter motoren, kjøpe en med samme spenning og hastighet som gjeldende motoren.

Instruksjoner

Fjerne vifte Motor

Slå av strømbryteren som driver Armstrong varmtvannsberedere system. Noen systemer har også en egen knapp nær som ser ut som en vegg lysbryter. Slå til "Off".

•Fjern blåser batterirommet dekker fra enheten. Dekselet blåser løfter opp og fra enheten.

•Finn ledningene kobler til viften motoren. Cut ledninger med et par wire strippere som nær motoren som mulig for å sikre at du har masse ledningen for å koble til den nye motoren.

•Løsne to bolter sikre ekorn bur viften til ovnen med en skiftenøkkel. Motoren festes til siden av ekorn bur viften. Blåser lysbildene i et spor og to bolter sikker viften til sporet. Når bolter er løs, trekk ut dem helt for hånd.

•Grab ekornet bur blåser og trekk den ut av Armstrong ovnen. Plassere ekorn buret på sin side med motoren mot deg. Fjern de tre boltene som fester motor monteringsbraketten til ekornet viftehuset med en socket skiftenøkkel. Fjern skruen som fester motor grunnen kabelen viftehuset ekorn med en Phillips-skrutrekker.

•Vri ekornet bur så du har tilgang til innsiden av blåser hjulet. Fjerne firkantet hode bolt å sikre blåser motorakselen gjennom center krage av viften hjul med en skiftenøkkel. Tapp slutten av blåser akselen med hammer for å løsne akselen fra kragen. Vend ekorn bur bolig igjen og dra motor og veggmontering braketten fra viftehuset ekorn.

•Løsne bolten sikre monteringsbraketten rundt motoren med en skiftenøkkel. Før slipping braketten av motoren, kan du kontrollere plasseringen av ledningene i forhold til braketten armene. Installere braketten på den nye motoren med ledninger av den nye motoren i samme posisjon. Trekk monteringsbraketten av motoren.

Installere ny Motor

•La monteringsbraketten over den nye motoren med brakett Ben peker i samme retning som motorakselen. Stram braketten sikring bolt akkurat nok til å holde braketten på motoren, men løs nok at du kan flytte braketten opp eller ned om nødvendig.

•Plasser motoren gjennom baksiden av ekorn buret. Sett inn motorakselen gjennom halsen av blåser hjulet. Når akselen stikker fra snipp av 1/2 tommers stram torget sikring bolt på siden av halsen på en skiftenøkkel.

•Skyv motoren braketten ned til beina er mot viftehuset ekorn. Plasser den over monteringshullene. Feste braketten på bolig med beholde bolter og stram braketten sikring bolt rundt motoren bolig.

•Bevegelsessensoren opp ekorn buret og skyv det inn Armstrong varmtvannsberedere system. Stripe 1/2 tommers isolasjon fra endene av ledningene ovn med wire strippere. Bruke bruksanvisningen som følger med den nye motoren, match motor ledninger med ovn ledninger. Tvinn endene av ledningene sammen med wire nøtter. Plasser ledninger slik at de ikke forstyrrer motorakselen eller viften.

•Sikker ekorn buret til ovnen spor med to beholde bolter. Bytte dekselet blåser og slå på strømbryteren å drive enheten.

Tips og advarsler

  • Erstatte kondensatoren samtidig du erstatte motoren. Kondensatoren er på rammen av enheten i nærheten motoren og har tre ledninger å koble den. Merk ledninger med deres plassering og løsne de terminal skruene som fester ledningen. Kondensatoren sikrer til rammen med to skruer. Installere nye kondensatoren i omvendt rekkefølge.