Hvordan erstatte en toalett overflyt ventil

May 24

Hvordan erstatte en toalett overflyt ventil

En skadet toalett overflyt tube, som vertikale rør som står i toalett tank, vil kontinuerlig føre tankens vannstanden avløp og forårsake fyll ventilen for å tillate mer vann i tanken. Ikke bare vil dette bortkastet vann vil legge opp på din regningen, men du vil også bli stadig irritert av lyden av toalettet kjører selv når det har blitt tømt. Erstatte overflyt røret normalt betyr erstatter den flush ventilenhet, som er knyttet til overflyt røret.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til toalettet. Finn vannforsyning ventilen bak toalettet og slå ventilen til høyre. Tømme toalettet, holde i håndtaket ned drain mest mulig som mulig fra tanken. Fjern tank lokket og bruke håndkle for å absorbere alle gjenværende tank vann. Koble kjeden fra flush spaken, som kobles til håndtaket. Koble påfyll røret, tynne røret som går fra fyll ventilen, fra overflyt røret.

•Skru vannforsyning slangens koble mutter gjengede shank nederst fylle ventil som stikker fra bunnen igjen av toalett tank, med en skiftenøkkel. Koble forsyning slangen fra tanken. Plass håndkle på gulvet på forhånd å fange hva gjenværende vann avløp når du fjerner slangen fra tanken.

•Lay andre håndkle i badekaret eller på gulvet i nærheten. Skru ut to bolter på innsiden bunnen av akvariet, med en skrutrekker, mens du holder nuts under tanken på plass med wrench. Disse to bolter er hva koble tanken til bollen, så vær forsiktig når skru dem slik at du ikke skader enten bollen eller tank. Forsiktig løfte tanken gratis bollen og forsiktig plassere tanken opp ned på håndkleet.

•Skru mutteren på bunnen av akvariet det holder flush ventilen på plass, med en slip-joint tang. Dette mutter kalles en strå mutter. Fjern den gamle flush ventilenhet og kontroller at overflyt røret på den nye flush ventilenhet er samme høyde som den gamle. Skyv kjegle vaskemaskinen på tailpiece av den nye ventilenhet, med skrå side ned. Den nye flush ventilenhet inn akvariet, med overflyt røret i samme posisjon som den gamle forsamlingen. Skru mutteren strå på bunnen av den nye flush ventilmontering, snurpes med Tanga. Plass myk strå vaskemaskinen over tailpiece.

•Plasser tanken på toppen av bollen med omsorg, installere og bruke nye bolter og skiver nøtter. Koble vannforsyning slangen til bunnen av akvariet. Fest kjeden fra flapper til flush spaken. Slå på vannet til tanken og kontroller rundt toalettet for eventuelle lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Pass på at du ikke over boltene når du installerer på tanken til bollen. Du kan sprekk tanken hvis du gjør dette.