Hvordan erstatte en dupp målestokk på en oljetanken

August 3

Hvordan erstatte en dupp målestokk på en oljetanken

Mange eldre boliger har oppvarming systemer som krever en oljetanken. Mange av oljetanker har vært i huset for en meget lang tid. Dette vil forårsake hus to problemer. Først, måleren inne i tanken vil til slutt mislykkes og jo lenger det har vært der, jo større sjansene for feil. Andre vil lokket til å få måleren trolig være rustne slik at når det er tid for å endre måleren, det blir svært vanskelig å gjøre så.

Instruksjoner

•Spray gjennomtrengende olje på trådene i cap som olje måleren sitter. Vent ca en halv time for gjennomtrengende olje å arbeide. Hvis det er noen anti-rust maling rundt cap, skrape den av med en stålbørste før gjennomtrengende olje.

•Start hetten mot klokken med en pipe skiftenøkkel. Hvis tanken har vært der lenge hetten kan være rusten på plass. Sett røret over pipe skiftenøkkel å gi deg mer innflytelse. Snur lokket langsomt og bevisst først og unngå sjokkerende det for ikke å ødelegge tråder eller bryte cap. Fjerne hetten.

•Bruk en lommelykt til å belyse inne akvariet og finne float dvs på slutten av flyte armen. Bøye en krok i slutten av ledningen og sett den i hullet. Hekt float med krok og trekke flyte armen opp mot flytende måle rør som stikker ned i tanken. Float armen er festet til bunnen av flyte heklefastheten datakanalen og du vil den skal være så nær røret som mulig skal gjennom hullet.

•Trekk hele float måle montering av tanken. Holde float måle mot float måle rør til det er ut av hullet. Sett inn ny flytende måle forsamlingen i hullet.

•Smear anti-Grip på trådene i cap og satt på plass over hull i toppen av tanken. Skru korken på med pipe skiftenøkkel og kontroller at du har en tett forsegling.