Hvordan endre en sikring på en utvendig elektrisk Panel

January 27

Hvordan endre en sikring på en utvendig elektrisk Panel

En sikring er en enhet som beskytter en elektrisk krets ved å bryte denne bestemte kretsen når en overbelastning eller en kortslutning oppstår. Når dette skjer, er strøm til denne kretsen tapt. For å forhindre den oppstår igjen, reparere overbelastning eller kortslutning. Med det gjort, snu oppmerksomheten til bestemte sikring for denne kretsen. I motsetning til en strømbryter som bare turer, som du kan tilbakestille, må du erstatte en blåst sikring. Fjern blåst sikringen og Installer en ny for å gjenopprette makt til kretsen. Elektriske panelet kan plasseres i eller utenfor.

Instruksjoner

•Trekk eller slå av strømmen til alle enheter som er koblet til kretsen som tilsvarer blåst sikringen.

•Sett på gummi-soled sko. Kontroller at gulvet rundt elektriske panelet ikke er våt.

•Lokk med elektrisk panelets hovedbryter, ofte plassert på siden av boksen panelet til av-stilling. Identifisere bestemte sikringen gjennom en liste ofte posteres på baksiden av elektriske panelet døren.

•Grip glass kanten av en blåst skruen i sikring og gjør den mot klokken for å fjerne den. Unngå å berøre annet med hånden. Skru en reservesikring som har nøyaktig strømstyrken av fjernet sikringen i stedet.

•Grip håndtaket på en sikring blokk elektriske panelet som inneholder en blåst patron sikring. Trekk blokken frem og fjerne det fra panelet.

•Fjern blåst kassetten sikring med en sikring avtrekker, som er laget av et ikke-ledende materiale. Installere en ny patron sikring samme strømstyrke i sikring blokk, og installere blokken til elektriske panelet.

•Shut panelet døren og flip main bytte til i på-posisjonen. Koble en enhet til denne kretsen bekrefte at kraften til kretsen er restaurert med ny sikring.