Hvordan en landskapspark i periodebygning

August 25

Hvordan en landskapspark i periodebygning

Å lage en 1930-tallet hage vil ta noen graving for å se eksempler, men det er ikke så vanskelig å finne bilder av perioden hjem med hager omgir dem.. Ta bildene til din lokale planteskole for hjelp til å identifisere planter, eller leie en liggende designer som spesialiserer seg i perioden hager. Rester av 1930-tallet finnes fortsatt i hagen, som stier, terrasser, gjerder eller uthus, samt modne trær og busker. Bruke disse som grunnlag for nytt landskapsarbeid.

Instruksjoner

Finne bilder på historiske samfunn, historisk museum og bibliotek. Lokalt skrevet bøker kan inneholde klassiske eldre boliger i byen og inkluderer utsikt over sine hager. Besøk de historiske hus med hager som har blitt opprettholdt i periodestil.

•Consult bøker på 1930-tallet. "Duftende banen" av Louise Beebe Wilder kom ut i 1932, og publiseres i 1974 under tittelen "Fragrant Garden."

•Les bøker om perioden gardens. Berømte hagene i Sissinghurst slottet i England som ble skapt av Vita Sackville-West og Harold Nicholson på 1930-tallet. Hagen er gjenstand for mange bøker og Sackville-West skrev om hagearbeid i denne perioden. "På 1930-tallet Home" av Greg Stevenson (2008) og "The 1930-tallet huset manuell" av Ian Rock (2005) er andre gode kilder.

• Søk Smithsonian arkiver i amerikanske hage, som inneholder tusenvis av lysbilder fra 1920- og 1930-tallet.

•Velg planter som har vært i dyrking siden midten av 1920-tallet. Stort steg hager var populær i 1930-årene, som var planter som hortensia, syriner og hostas. Arvestykke steg dyrkere gi året som en rose kom i dyrking som arvestykke pære dyrkere, så det er lett å fortelle hva slags roser eller påskeliljer en 1930-tallet hage holdt. Søke etter planter "arvestykke" og "antikke."