Hvordan du Wire et uttak på mange Leviton

October 25

Hvordan du Wire et uttak på mange Leviton

Leviton leverer 278-C00 mottaket som brukes for Leviton elektriske områder. Den kobles til en 30 amp 250 volt krets med 10-gauge (eller større) elektriske kabler. Kabelen har en hvit ledning, svart wire, rød eller blå ledning og nakne jording. Mottaket selv har et rustfritt stål frontplaten som festes på forsiden av mottaket med fire skruer. Ledningsnett mottaket er en enkel prosess, men koble den andre enden av kabelen til boksen breaker bør utføres av en godkjent elektriker.

Instruksjoner

•Kontroller at en elektrisk kabelen ikke er koblet til boksen breaker. Hvis det er, ikke koble den andre enden av kabelen til mottaket, potensialet for elektrisk støt er for høy (selv med riktig tilsvarende breaker deaktivert, det kanskje tilfeldigvis aktivert under installasjonen av stikkontakten).

•Strip tilbake på elektrisk kabelen ytre våtrom å innenfor en tomme av hvor den går inn i boksen for beholder veggen (bruk et verktøy kniv). Fjerne 1/2-inch av plast belegg for endene av ledningene, bruker wire strippere - bakken ledningen er allerede nakne.

Se på terminal skruene på baksiden av mottaket: de vil være merket X, Y, W og G. Skru ut de fire skruene som terminal.

•Sett slutten av Bart bakken wire inn i terminalen merket G. stramme terminal skruen til ledningen. Den hvite ledningen inn W terminalen. Skru. Svarte ledningen inn X eller Y terminalen, strammer skruen. Blå eller rød ledningen inn siste terminalen (merket X eller Y), strammer skruen.

•Skyv alle ledninger på baksiden av boksen mottaket. Sikre holderen til boks med skruene. Passer dekselplaten foran mottaket og installere de fire skruene. Har en godkjent elektriker koble den andre enden av elektriske kabelen til effektbryter boksen.