Hvordan du Wire en strømledning

September 29

Hvordan du Wire en strømledning

De fleste apparater kommer med en strømledning knyttet, men oppretter en ny ledning eller endre en eksisterende er et enkelt prosjekt. Av sikkerhetsgrunner bør du alltid bruke en uskadet ledningen av riktig lengde, utstyrt med riktig stil av plugg å passe din beholdere. Ledninger din egen ledningen, er du unngå farlig spoler av overflødig ledning fylt bak apparater, og ved å erstatte gamle eller ødelagte plugger kan du forlenge levetiden til enheten og ledningen.

Instruksjoner

•Fjern gamle plugg hvis nødvendig. Hvis pluggen er støpt strømkabelen, bruke en kniv til å kutte av, beholde så mye av ledningen som mulig. Bruk en elektriker skrujern til å kobles holdt sammen med skruer eller å lirke åpne plast videoklipp på andre plugger.

•Disassemble en ny plugg og tilgang til terminalene. Mate nok ledningen gjennom kabel hullet i plug bolig arbeidet på enden av snoren uten pluggen komme i veien. Bruk en kniv eller wire-strippere for å fjerne nok av ytre isolasjon for ledninger å nå den lengst terminal mens den isolerte delen av ledningen hviler på ledningen. Ta vare ikke for å skade isolasjon rundt personlige ledningene.

•IDENTIFY ledningene og terminaler. Svarte ledningen festes til "hot" messing terminal, den hvite ledningen tak "nøytral" terminal og nakne eller grønn dekket jording ledningen går til grønne terminal som kan også være merket som "GND." To-tråds kabler og plugger inneholder ikke en jording wire eller terminalen.

•Lage ruter ledninger til de riktige terminalene, kjøre dem langs områder på pluggen. Ledningene må ikke trukket stramt eller bunched opp. Klippe dem til størrelsen og kle den siste 1/4 tommen isolasjon fra hver ledning. Koble ledninger til de riktige terminalene.

•Prevent ledningen trekke løs fra pluggen ved å sikre ledningen grep rundt en fullt isolert del av ledningen. Montere pluggen, snu måten som du demontert det, og ta vare ikke for å fange noen ledninger. Pluggen er fast og klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Holde strømledninger så kort som mulig og rute dem så de ikke form tur farer.
  • Elektrisitet er farlig og kan forårsake brann, skade eller død. Hvis du er i tvil, ikke prøv "gjør det selv" elektriske reparasjoner. Kontakte en kvalifisert elektriker.