Hvordan du Wire en Solenoid en kortvarig bryter

Solenoider er elektromekaniske enheter som er utformet for å forvandle elektrisk energi til lineær mekanisk bevegelse. Disse enhetene er vanligvis pleide aktivere heavy-duty brytere som utfører stor strøm og spenning. En solenoid kan kobles til en kortvarig bryteren for å opprette en midlertidig skifter solenoid. Dette paring fungerer bra for kjøretøy forretter siden starteren har bare aktiveres øyeblikk. Ledningsnett disse to typer enheter sammen krever bare noen deler.

Instruksjoner

•Plasser 12-volts batteriet, på solenoid og kortvarig bryteren på tabellen. Kutt to svarte ledninger og en rød tråd. Hver ledning skal være ca 16 inches i lengde.

•Strip 1/2 av en tomme av isolasjon av endene av hver ledning. Ta første svarte ledningen og koble den ene enden til den negative terminalen på 12-volts batteriet. Koble den andre enden til en av de to terminalene kortvarig bryteren.

•Koble ene enden av andre svarte ledningen til andre terminalen kortvarig bryteren. Kjør den andre enden til releet og koble til den negative terminalen på releet. Koble en ende av røde ledningen til positiv terminalen 12-volts batteriet. Nå koble den andre enden av røde ledningen til positiv terminalen av releet.

•Trykk bryteren kortvarig og solenoid kjernen skal flytte.

Relaterte artikler

  1. Hvordan du Wire en tak Fan Fart bryter
  2. Hvordan du Wire en 110V spaken armen bryter
  3. Hvordan du Wire en Receptical til en bryter
  4. Hvordan du Wire to lys på en bryter
  5. Hvordan du Wire en 3-trinns takvifte bryter
  6. Hvordan du Wire flere ledninger til en bryter
  7. Hvordan du Wire en Leviton 5634-WSP bryter
  8. Hvordan du Wire en tre trinns Fan bryter
  9. Hvordan du Wire en takvifte med veggen bryter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*