Hvordan du Wire en Pull bryteren

October 9

Mange fans, spesielt tak vifter, ansette en pull-bryter for operasjonen. Disse bryterne er knyttet til en kjede eller ledningen som brukeren trekker gå viften gjennom sine/på faser. Som med alle stykke maskineri, kan en pull-bryter slites ut, deaktivering fan's funksjonalitet. Med bruk av enkle verktøy, kan du enkelt erstatte denne bryteren.

Instruksjoner

•Purchase en erstatning bytte fra fan produsenten. Ulike selskaper bruker forskjellige ledninger ordninger og brytere, så du må ha riktig erstatning bryteren.

Slå av strømmen til kretsen du arbeider på, på ditt hjem breaker box. Hvis din fan fungerer ikke, og du ikke kan bekrefte strømmen er på, deaktivere den viktigste breaker i boliger elektriske panel.

•Løsne mutteren på utsiden av bryteren trekk med en åpne slutten skiftenøkkel. Ta mutteren og trekke bryteren av fan's bolig.

• Merk fargene på ledningene knyttet til bryterens faner. Skriv ned oppsettet på et stykke papir.

•Trekk slutten av hver ledning av kategoriene på baksiden av gamle bryteren ved å gripe ledningen med en tang og trekke det rett utenfor. Hver tråd har en liten metall kontakt på slutten som glir over fanene på baksiden av bryteren.

•Skyv endene av ledningene på kategoriene i den nye svitsjen med fingrene eller Tanga. Bruk referansen du laget i trinn 4 for å sikre at riktig ledningene er koplet til riktig fanene.

•Skyv bryteren tilbake i viften og slip mutteren over utsiden. Skru mutteren med din fastnøkkel til å sikre den. Slå tilbake på og teste bryteren.