Hvordan du Wire en bryter opp i huset ledninger

July 24

Det er ikke noe verre enn å nå til slå på et lys og finne det virker ikke lenger. Fordi dette skjer ofte når det er veldig mørkt, ender du opp fomle rundt til du finner et annet lys. Enten du er en hjemmebruker eier eller du leier, kan du stole på det faktum at du heller vil ha behov for å endre en dårlig lysbryter i ditt hjem. For å spare deg tid og problemer når dette skjer med deg neste gang, er her noen enkle instruksjoner om hvordan du wire en bryter opp i huset ledninger.

Instruksjoner

•Kontroller at du begynne denne jobben ved å slå av strømmen. Sjokket fra en 110 volt elektrisk krets vil ikke drepe en normal person, men det kan sikkert skremme deg til døden.

•Ta skrutrekker og fjern dekselet fra lyset bytte og sett dekselet og skruene til side før din klar til å sette dem tilbake på. Fjern skruene som holder bryteren ved å skru ut hver skrue vekselvis mens du trekker på bryteren. Dette lindre wire trykket og gjøre jobben enklere.

•Trekk det ut nok til å få et klart syn på begge sider og baksiden når bryteren er gratis. Noter plasseringen av hver ledning. Dette bør ikke være vanskelig som hver svitsj har vanligvis bare tre til fem telegrammer knyttet og en av dem er vanligvis bare wire bakken.

•Kontroller at du kan huske plasseringen av alle ledningene, skriv dem ned hvis du tror du trenger, løsne skruene som holder bryteren og fjerne ledninger mens du har fjernet bryteren. Du må spre endene for å fjerne dem, bare husk å bruke nål nebbtangen Crimp dem sammen igjen når du re-installere det ny ettall.

Sette inn det nye bytte på samme måte som du fjernet gjengangeren ettall og re installere dekselet, så slå på strømmen. Sjekk om den nye svitsjen fungerer. Slå den på og se.