Hvordan du Wire en bryter etappe til en Light Fixture

August 15

Noen grunnleggende verktøy, kan du legge til en bryter til en lys innslag i huset. Lys og bytte tilkoblinger er ganske enkelt; men kjører kabelen fra lys til å bytte plasseringen kan være ganske vanskelig, avhengig av huset og hvor du skal kjøre kabelen. Hvis du er opp til den utfordringen, følger du trinnene nedenfor for å lære å gjøre de nødvendige tilkoblingene og installerer.

Instruksjoner

Instruksjoner

Slå av strømmen til lys krets. Spore boksen bryteren på veggen og nøye klippe hull - hvis du klippe det for stor, boksen kan falle innenfor.

•Fjern lys kampen og kjøre nye kabelen fra lyset bryteren. Trekke ledninger gjennom den tilbake knockout i din bryterboks og montere boksen i veggen.

•Sett svarte ledningen til den ene siden av bryteren og den hvite ledningen til den andre. Bryte noen tilbake elektriske tape rundt den hvite ledningen som indikerer at det er varmt. Den nakne tråden kobles til grønne skruen. Sett inn bryteren i boksen.

•Gå til lys innslag og Fjern svart wire som kobler til svarte ledningen fra lyset. Skjøte nye svarte ledningen fra bryteren i stedet. Skjøte nye hvite ledningen til svarte ledningen som du koblet fra lyset. Pakk svart elektrisk tape rundt denne enden av den hvite ledningen. Skjøte alle bare ledninger sammen, og dekker alle skjøter med wire nøtter.

•Sett din innslag tilbake i taket, og slå tilbake på å teste krets. Hvis det fungerer, kan du installere bryteren platen over bryteren.