Hvordan du utformer strålende betonggulv

February 5

Utforme en strålende betonggulv oppvarming for hjemmet ditt, må du ta hensyn til ditt hjem i kvadratmeter og hvordan hvert område brukes for hverdagen. Deler av hjemmet krever mer tett installasjon av oppvarming kabler enn andre, mens ikke-levende områder krever enda mindre. Denne artikkelen vil hjelpe deg å planlegge installasjon av den strålende betonggulv varmesystem og bestemme mengden av materiale er nødvendig.

Instruksjoner

•Determine antall soner eller strålende varme looper. Flere Termostater er vanligvis nødvendig å kontrollere og opprettholde temperaturer i hjem. Hver sone styres av sin egen termostat. Soverommene kan vanligvis alle kontrolleres av én sone termostat ligger i gangen nær dem. Stue, Familierom og kjøkken skal hver ha en sone og termostat av sine egne. Andre områder som er isolert fra resten av huset bør hver har sin egen sone.

•Determine antall rør løkker i hver sone. De fleste boarealer krever 8-tommers avstand for rør løkkene; ikke-levende mellomrom, som kjellere og oppvarmet garasjer, krever 12 tommer avstand. For å bestemme rør lengden som kreves for hver sone, multiplisere kvadratmeterantallet 1.5 for levende mellomrom og 1 for kjellere og garasjer. Hvis slangen er mer enn 290 føtter, dele det med 290 antall sløyfer kreves for sonen (rundet til nærmeste hele tall). Del sonen rør lengden på antall soner å avgjøre loop. Legge til 10 fot i hver løkke for tilkobling til manifold.

•Decide hvis du vil bruke en enkelt-sone eller flere-sone/single-loop system. En enkelt-sonen strålende gulvet varme system har Sirkulator pumpen installert direkte til systemets manifold og styres av en 110-volts termostat. En flere-sone/single-loop strålende gulvet varme system har også Sirkulator pumpen installert direkte til systemets manifold, men ventiler er knyttet til hver sone på manifolden og kontrollert av ventilstiller sone med 24-volts Termostater.

•Contact elektriker legge en annen krets til ditt hjem elektrisk rutenettet og kjøre strømledningene til systemet manifold og termostat.