Hvordan du utformer skapet organisering systemer

October 5

Hvordan du utformer skapet organisering systemer

Et velorganisert skap hjelper til å kontrollere rot, men det skaper også en system for å hente varer mye lettere. Utforme et ryddig skap for alle rom i huset krever forsiktig tanke og planlegging. Det er viktig å utnytte hver kvadrat tomme av plass effektivt, så ta tid til å skrive ned alle elementene som vil bli lagret der. Hver enkelt har ulike behov organisere en bestemt skapet, så bildet hvor varene skal gå foran tid. Dette er avgjørende for å kjøpe riktig skapet lagring tilbehør.

Instruksjoner

•Review hjemme designbøker som har godt organisert skap. Lage notater om måter å gruppeelementer, for eksempel sko eller vesker, som er tiltalende. Gå over hjem blader som demonstrerer måter å gjøre om et skap for maksimal effektivitet. Studere ressurser viser gode organisatoriske verktøy og tilbehør for skap også.

•Measure tilgjengelig plass til skapet organisering systemer. Skisse hengende stenger for klær, først av alt. Opprette lagringssystemer, hyller og hengende knagger rundt plassen klær. Tegne en dobbel hengende stang for å maksimere plassen i gulv til tak. Planlegg å installere en stang om 15 tommene fra skapet taket og en annen stang omtrent 48 inches fra skapet gulvet. Skisse øverste hylle over dobbel hengende området bruke taket plass for varene som brukes sjelden.

• Utvikle en liste over varer lagres på hyllene i skapet. Listeelementer som foldet gensere, sjal, hals bånd, undertøy, sko og tepper. Skriv ned lagringssystemer som brukes i ulike områder, for eksempel hylle Wiresystem eller loddrett hengende caddyer sko. Skisse områder på skapet skal brukes for lagring tilbehør. Ta en eller to kommoder i bunnen av skapet også. Ikke glem den verdifulle hengende plassen på baksiden av skapet døren.

•Få skapet i detalj ved hjelp av millimeterpapir. Tillat én firkant med millimeterpapir representerer 4 inches av skapplass. Vurdere hvordan folding eller standard closeable dører vil bli plassert i fronten av skapet. Gjennomgang hvordan skapet vil bli brukt slik at alt er riktig plassert. Bilde kle hver morgen for arbeid, for eksempel. Forestille seg hvordan hvert element hentes og hvor enkelt det er å nå den.

•Ta tid til å tenke hvor du vil plassere boksene eller hyller å lagre elementer som produserer en masse rot, som belter eller små vesker. Planlegg å kjøpe hyller, bokser eller plastbeholdere som alle kamp eller koordinere med hverandre. Opprette et skap system som ser uniform ved å installere lagercontainere i samme nøytrale farger, for eksempel. Ikke glem å ta en stor container i bunnen av skapet for skitne klær, også, hvis skittentøy mot vaskemaskinen vil bli lagret der.

Tips og advarsler

  • Kjøpe stenger, wire hyller, hengende caddyer for sko eller vesker, og alle bokser og lagring skuffer farger som bland godt og se pen når skapet dørene er åpne. Opprett ikke et lagringssystem som ser ikke samsvarer, eller dette vil reversere å skape harmoni og orden. Installere kunstneriske bokser og hyller i lyse farger, hvis ønskelig, men sikre at de alle ser komplementær og ryddig på skapet hyllene.